Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
(Никой не се ражда пушач,затова не мисля,че има дискриминация към пушачите,като им се пуши да си пушат без да пречат на околните!)
Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Това е правилната подписка :)
Нито в Англия са затворили ресторантите и е намаляла работата им понеже не се пуши в тях. Подчертавам - НЕ СЕ ПУШИ, а не разделени са на пушачи и непушачи. Напротив, препълнени са!
Re:
Хайде да не започваме със залите за непушачи, че и там темата не е в полза на пушачите! Наредбата беше побългарена във всички заведения!
Залата за непушачи много по-малка от залата за пушачи!
За да стигнеш до залата за непушачи почти винаги се минава през задимената част на пушачите!
Пълно с деца в залата за пушачи!
Не на пушенето в заведенията и работните места
Re: Непушач
А ако на мен ми харесва повече как изглежда помещението за пушачи? Нямам ли право да го посетя, без да съм подложена на отровен дим, правата на наркомана свършват там където зависимостта му започва да трови и други. Никой не Ви отнема правото да пушите, просто най- накрая се дават права и на пушачите, право на светски живот без тютюнев дим.
Re:Да възстановим равновесието.
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Зали за пушачи и непушачи!Нека са празни само по половин заведение.
Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#2: Вилия Великова - Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Имате правото да се пазите сами от тези 8400 химически вещества/от къде я измисли тази цифра/ и сами-не ходете по заведения за пушачи.
Re:
Какво ще прави детето ти в ресторанта или кафенето,бе?Аман от такива родители,които не са наясно кое е допустимо за едно дете и какво-не.
Един път да се инициира нещо правилно от управниците ни и сега - пак ход назад...
Re: Понякога моралът трябва да следва закона!
#34: Умерено Толерантен - Този закон е недомислен!
Така е заведенията са обществено пространство,НО СА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ.Собствениците на заведенията преследват една цел и тя е реализиране на печалба,те не са се нагърбили с функции по здравеопазването/въпреки че са инсталирали вентилационни системи/.
Тема
| This discussion has been closed. |