Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Повече по темата съм писал тук: http://tafricanski.blogspot.de/2012/12/blog-post.html
Re:
Кои права? Тези на пушач ли? Не знаех, че пушачеството е чисто човешко право.
В случая никой не Ви ограничава "правата" - Вие пак можете да си излезете да си пушите. Непушачите дори да излезнат за малко от задимено заведение, по никакъв начин няма да компенсират одимяването си.
Дано някой от който зависи е види..
За тоталната забрана
Понякога моралът трябва да следва закона!
(Аз съм непушач, но не се гордея с това!)
Особено нелеп е доводът, че забраната била едва ли не проява на фашизъм. След това същите тези наивни хорица предлагат да има отделни заведения за пушачи и непушачи. Е, това какво е? На някого може пък да не му се слуша чужда реч - трябва ли да направим отделни заведения за чужденци? За турци? За цигани? Аз лично не харесвам кафенето, което редовно посещавам, да се превръща от време на време в детска градина или пенсионерско сборище със съпътстващата ги гълчава, но това си е мой проблем... и добре прикритата ми неприязън не вреди на никого; а тук говорим за хора, които откровено тровят околните със зловонните си флуиди! И колко заведения още ще трябва да се открият (и къде, за Бога??), за да може всички да се почустват напълно щастливи? Просто е: заведенията са публично пространство, в което всеки обитаващ го трябва да се съобразява с околните - все пак имаме претенцията да сме цивилизовани хора.
За това драги ми пушачи. Пушете си в колите, пушете пред децата си , пушете в апартаментите си , но не ми тровете живота ! Твърдо съм против разрешаването на пушенето на обществени места в България
наистина по отношение на този въпрос, а не по някой друг!
Поздравления за системата!
Не на връщането на цигареният дим в заведенията!
Аман от наркомани!
Re:
Нямаме нищо против пушенето. Става въпрос за ограничение на обществени места.
Заведенията са обществени места, където се събират всякакви хора, които не са длъжни да си перат умирисаните на дим дрехи всеки ден.
Ако искаш смъркай, ако искаш се боцкай, на нас ни е все тая, стига да не мирише и да не ни умирисва дрехите и душите.
Re:
Да делиш заведенията на зали за пушачи и не пушачи е все едно да делиш плувен басейн на зони за пикаещи и не пикаещи,никой не е отворил заведения или кафене ,че да се събират пушачите вътре ,да тровят другите,да вмирисват дрехите на околните,като си толкова пристрастен илзизай и си пуши на вънка ,никой не е длъжен да се съобразява със зловонието произлизащо от теб !
Нека падне закона !!!!!!
| This discussion has been closed. |
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Браво, и аз мисля така !!