Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: НЕ на падането на забраната
#716: - Re: НЕ на падането на забраната
"А някой сеща ли се за вредния труд на миньорите? А на тези, които работят в разни химически заводи, нефтени платформи и да не изброявам? Всеки сам определя къде да работи."
Изброените получават компенсации за вредните условия, за разлика от персонала в заведенията който в повечето случаи е минимално заплатен.
Re:
Безалкохолното никой не ми го излива насила в гърлото!
Как изобщо ви хрумват толкова несъстоятелни и ирелевантни аргументи...
не щем скъпи кюфтета
така че губят няколко хиляди , а печелят милиони хора!!
Re:
Ти защо си мислиш, че имаш монопол над дефиницията за заведение??? Нека слабохарактерните и пристрастените си стоят вкъщи! Заведенията са за толерантните. Развлечение не за всички е синоним на бавна смърт.
Re:
"ЧАКАЙТЕ БЕ СМОТЛЬОВЦИ, ЗАВЕДЕНИЯТА НЕ СА БИБЛИОТЕКИ"
Смотльо бих нарекъл някой нетен спосор на тютюнопроизводителните концерни.
Re: Re: Re: НЕ на падането на забраната
#726: Гост - Re: Re: НЕ на падането на забраната
Ами кой за каквото е учил- за това му плащат!
Re: Re:
Сам си противоречиш ,приятелю! Вие непушачите с тази петиция се изявявате точно като дръгия полюс на толерантността!! Ние пушачите сме толерантни спрямо вашите нужди щом пледираме за разделения, докато вие сте много по-крайни искайки света да се върти около вас! Незряла е нацията явно все още за взаимно ужажение на потребностите и интересите, това е което държи за крака и дърпа назад Човешката еволюция! Пак само го каза " Развлечение не за всички е синоним на бавна смърт" - това е амбивалентно, защото се отнася и за нас пушачите ако не схващаш!
Re: Re:
хехе- ще го наречеш ти този спонсор защото не можеш да бъдеш ти, нали? Ама какви сме българите- затова сме измислили поговорката за гроздето и лисицата
Re: Re: Re:
"...Ние пушачите сме толерантни спрямо вашите нужди щом пледираме за разделения..."
Проблемът е че са формални и не се спазват.
Re: Re: Re: Re:
Е значи претендирайте за СТРОГ КОНТРОЛ И ЖЕСТОКИ САНКЦИЙ ако не се спазва, а не за липсата на такива!
Re:
Права?! А къде е правото ми на живот, моля? Като си избрал да се тровиш, трови се там, където няма да навредиш на други. Вземи се ограмоти малко за последствията от пасивното пушене и как точно се отразява на здравето и после ми говори за правата си. Никой не те спира да пушиш - пуши си на воля - у дома. То както е тръгнало, след време ще искате да се изхождате на улицата, с извинението, че е ваше право да освобождавате натрупаните фекални маси когато имате нужда от това.
Re: ЗА ОГНЯН Л. "УМНОТО"
Я СЕ ШИБАЙ С ВЪРБОВИ КЛОНКИ БЕ ОГНЯНЕ, СЕДИ СИ ДОМА И СИ ПУШИ ДОКАТО СИ КЪРКАШ ШЛЬОКАВИЦАТА!!!!!!!!!
Как ще ги стигнем...
Малко четиво за ерудираните пушачи, говорещи чужди езици. Наистина ви се отнема свободата да се разболеете от смъртоносна болест или не дай си боже да причините такава на някого другиго. При всички положения сте за оплакване.
НОРВЕГИЯ http://www.gd.no/nyheter/article2798603.ece
ИРЛАНДИЯ (е, малко фалира, вярно, но май не беше заради забраната за тютюнопушене от далечната 2004 г.) http://en.wikinews.org/wiki/Ireland%27s_smoking_ban_a_success_after_first_year
ШВЕЦИЯ http://www.svd.se/naringsliv/rokforbud-pa-krogen-den-1-juni_1052945.svd
Как е възможно да говориш за толерантност, когато става въпрос за основното човешко право - правото на живот. Нямаш право да вредиш на останалите, ти това осъзнаваш ли го? Пушачите съвсем съзнателно вредите на околните. Не се съобразявате, че до вас спи дете - запалвате си цигара съвсем спокойно. За каква толерантност ми говориш?? Не бива да се толерира съзнателния акт на вреда към околните. Това е толкова просто!!
То и пикаенето в тоалетната е ограничаване на свободата. Отишла съм аз на заведение, видиш ли, допикало ми се, а те ще ме карат да ставам от масата, да си прекъсвам яденето и пиенето и да ходя в някаква си тоалетна! Ми в тоалетната е студено, неприятно, мирише, понякога и опашка има, а хартия няма... ужас. На масата искам да си пикая пък. Ми че аз няма да им пия бирата като ще ме карат да ставам на всеки половин час и пак ще им падне оборотът.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: НЕ на падането на забраната
#716: - Re: НЕ на падането на забраната
Колко им плащат и на колко се пенсионират???