Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Не на пушенето !!!
в лекарската практика още няма случай някой да е починал от цигара за една седмица затова десетки са случаите на починали от простудяване с последвала пневмония или възпаление на белите дробове.дори да оживеят прекаралите тези болести остават с увредено здраве до края на живота си.когато решите да ходите в ресторанти през зимата добре си помислете че това може да бъде последното ви посещение в живота.министър Десислава Атанасова да остави тази демагогия че с този закон правителството се грижело за нашето здраве.да беше казала направо:"няма да пушите в заведенията защото ние искаме така" честно и почтенно.не съветвам никой пушач да си прави експерименти със здравето като посещава заведения през силните студове може много скъпо да му струва.
Re:
Абе Борисов......абе вие си отменяте сами законите които гласувате.....ама какво е това нещо.....ами тогава е време и за друго прегласуване май...
Re:
ОТКОГА ХОДЕНЕТО ПО ЗАВЕДЕНИЯ СТАНА ОСНОВНО ЧОВЕШКО ПРАВО ????????
АЗ ПЪК НЕ ИСКАМ ИДИОТИ В ЗАВЕДЕНИЯТА, ДЕЙСТВУВАТ МИ НА ПСИХИЧЕСТОТО ЗДРАВЕ И СМЯТАМ ДА ПУСНА ПЕТИЦИЯ ПО ВЪПРОСА .
КАТО СИ НАПРАВИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ СЛАГАЙТЕ СИ КАКВИТО ИСКАТЕ ЗАБРАНИ ,НИКОЙ НЕ ВИ КАРА НАСИЛА ДА ХОДИТЕ В ЧУЖДА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ !!!
фирмата ми е с предмет на дейност "счетоводство и финансии". водя счетоводството и на клиенти които се занимават с ресторастьорски бизнес и добре виждам какъв им бил оборота преди въвеждането на закона и какъв е в настоящия момент.действително има съществен спад на оборотите.така е в града в който живея не се наемам да твърдя че така е и в други градове но предполагам че не е по различно.
Re: Не на пушенето ...
#281: pilev - Не на пушенето ...
Това не е вярно. Явно си бил само на едно място в Германия. Тъй като там има автономно управление, пушенето в поливата държава си е още разрешени. Например в цяла Бавария. Така че, като си видял, поне да си гледал, като хората.
Против пушенето в заведенията
намерихте на какво да се радвате.като ни забраниха да ходим по заведения какво уплашиха ли ни.тук като не може да се пуши у съседите може.и без това техните заведения са и по хубави и по евтини.правите мизерия само на ресторантьорите на нас ни е все едно на кого си даваме парите.тя зимата ще мине да ви видя тогава каква песен ще запеете.в летните ресторанти пушенето не е забранено забравихте ли? не разбрахте ли че стреляни лисици от заешки тупурдии не се плашат.
Re: Re: Не на пушенето !!!
#270: nikoleta - Re: Не на пушенето !!!
Също така в Конституцията ни пише, че всеки има право на ЗДРАВОСЛОВНА ОКОЛНА СРЕДА (чл. 55) и е длъжен да спазва това. Пушачите НАРУШАВАТ този член, като пушат в заведения. Личната свобода и неприкосновеност тук нчма нищо общо - НИКОЙ не забранява на пушачите да пушат, просто по здравословни и други причини трябва да го правят на открито. Това е. Не знам какво е толкова сложно за разбиране и защо всички са с толкова "накърнени" чувства и "права" (в кавички, защото да пушиш не е право в юридическия смисъл на думата, както мноооого хора тук го изкарват).
И само искам да отбележа, че за известно време и аз съм пушила цигари, но съм се съобразявала с непушачите около мен, а когато съм излизала в чужбина, не е било никакъв проблем да излизам да пуша извън заведенията, които съм посещавала (мога да кажа, че говоря конкретно за Великобритания, където съм ходила многократно и в кафенета, и в ресторанти, и в клубове и дискотеки и никога не съм попадала на място, където да се пуши - правя това уточнение, защото ми омръзна да чета как едва ли не в повечето заведения там се пуши, което е абсолютна лъжа; такива места има, но те са много малко и са с друг статут).
Моля хората, които искат да пушат, просто да проявят разум.
Re: Против пушенето в заведенията
#311: Deni - Против пушенето в заведенията
за къде сте се разбързали още не са я отменили.
Re:
Страхотна логика. Аз не съм видял нито едно заведение да фалира. А това, че ти си много умен и пушиш не означава, че и аз трябва да ти дишам отровите. Какъв си ти, че ще ме тровиш бе ? Ходи се трови навънка стига си ревал, като наркоман
Re: Re: Re: Не на пушенето !!!
#317: Справедливка - Re: Re: Не на пушенето !!!
пожелавам ти да вземеш да се хванеш на работа в "Редки метали" гр.Бухово,КОЦМ Гара Искър или Нефтохимически Комбинат гр.Бургас или в някое химическо предприятие може и на бензиностанция. там по малко ще те тровят.:))))
Re: Re:
всичко с времето си и това ще видиш и не само едно заведение а доста.
| This discussion has been closed. |