Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Трудно е и да водиш с хора, които винаги те са прави. Не можеш да кажеш кой как да гледа децата си и как да ги възпитава. Възпитавай твойте както искаш, за останалите нямаш право да говориш! Всеки има право на глас в крайна сметка, успех в начинанието.
Това са около 2400лв годишно в бюджета от 4 членно семейство непушачи.
Нали искате равни права - ползвайте си правото, да платите данъка си!
НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО В ЗАВЕДЕНИЯТА В БЪЛГАРИЯ!
И мастиката мирише гадно на другия ден ;) Но надявам се да не се стигне до забраната й.
Нека не се пуши.
Re:
Ти не пипай моите права с твоя мръсен въздух! Стигат ми иЗпаренията от автомобилите и другите замърсители! Научи се да пишеш грамотно и придобий малко здравна култура, а след това стани добър родител и давай подходящ пример! Остави нещо след себе си, но не и плоски коментари!
Приветствам петицията.
Стига с тормоза по този вече решен вэпрос!
Никакво връщане назад по справедливо решени въпроси в интерес на повечето хора и с грижа за здравето на нацията.
Тютюнопушенето въобще е признак за ниска здравна култура. Лъжа е, че хората не ходят по заведения, защото не е разрешено пушенето - просто нямат пари да си го позволят. Не коментирам родителите, които пестят от закуските на децата си, за да могат да си купят цигари.
Re:
а ти замисляш ли се като ми натрапваш тая смрад и без да се замисляш ограничаваш моите права ?
| This discussion has been closed. |
Re:
#2548: - А според мен, първо трябва да си изхвърли дипломата...