Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re: Re: Re: Re:
Вероятно ще проимате, но вижте за грамотността се съмнявам!?
Не на цигарения дим
Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#2: Вилия Великова - Не на връщането на цигарения дим в заведенията
А този човек защо ще си вре носа в заведение за пушачи?Аз имам право да ползвам легална стока ,продавана законно и субсидирана от държавата.Щом плащам еднаква цена за същото консумирано както непушача,то имам право на равни условия,не навън на дъжда и студа.А между другото вечерята ви навярно е съдържала 15 000 химични вещества.
Цигарено лоби
Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#1933: Бат Рангел - Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Добре Бат Рангеле, само че като си тръгнал да плащаш, колко ще платиш на хората около теб (били те и само пушачи) за това че им вредиш на здравето? Предполагам, че здравето е безценно. Сам си прави сметката тогава!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Тема
Re: Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
#1933: Бат Рангел - Re: Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Вечерята ти мили мой, си я избираш и си я ядеш сам, цигарите си ги натрапваш на всеки около теб и как кожеш да изпитваш удоволствие ако в същото време тровиш останалите хора?
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
Първо обръщението ви издава липсата на всякаква култура.вас никои не ви е обидил за да обиждате хората само защото изказват мнение.второто подкрепям госпожата във всяко едно отношение.здравеопазването ни е трагично и няма изгледи да се оправи скоро.така че ако не си плащаш никакво значение няма дали си осигурен или не.затова по добре да използвам платено но качествено здравеопазване.трето,на 43 години съм и пуша доста.и със сигурност мога да смеля от бои някои такъв бабаит.така че не цигарите ви пречат.и последно. не трябва ли собствениците на заведения да решат дали да се пуши или не.в краина сметка това е частна собственост.не сте длъжен да ходите на место в което има дразнения за чуствителния ви нос.ако има търсене на заведения за непушачи веднага ще бъдат открити такива.макар че сае съмнявам