Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Допускаш типично наркоманска грешка, съгласен съм да пушиш, ако задържиш дима в дробчетата си...в момента в който го издишаш в затворено помещение, нарушаваш правата ми по конституция. Ясно ли ти е, замъглен мозък?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Panglot
#1874: Panglot - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Panglot
Именно липсата на цивилизованост налага законите. Но в нашето общество и на законите гледаме лежерно "Кой, той, он на мен ли че ми каже, бе?"
Re:
аха сега ще ги плащаме или веднага.аз която пуша повече от25 години съм ходила най много 5 пъти на лекар за дребни заболявания.нищо против нямам здравната каса да ми върне всичките вноски а аз ще се откажа от нейните услуги.достатъчно частни болници и клиники има плащам и получавам качествено лечение.а тези които плюскат като за последно тъпчат се по цял ден и си предизвикват куп заболявания на 40 години вече са развалини тях какво с моите пари ли да ги лекуват.съжалявам но нямам намерение да си давам парите за ремонта на машини за изпражнения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Решение
#1851: Panglot - Re: Re: Re: Re: Re: Решение
Спекулациите със статистиката са безкрайни, но фактът, че пушенето вреди е неоспорим. Имате вреден навик - не го натрапвайте, а се преборете за условия, в които да не се чувствате "изгонени" без да вредите.
Re:
Гражданино, Вашите права свършват точно там, където почват да пречат на моите, а именно да дишам въздух, без тютюнев дим в затворените обществени места! елементарно е, нали!
Re: Re:
Абе, пача тъпа, тия "машини за изпражнения", тъпчат ли пици и мазни сандвичи у твойта уста? в устата на детето ти? а?! Можеш да се откажеш от здравни осигуровки като си толкова здрава, аре - и със здраве! Да не хленчиш после с рецептурната книжка колко ни е лайняна държавата и здравеопазването.
Хубаво е, че използвате точки. Има и други препинателни знаци - използвайте ги. Всяко ново изречение започва с главна буква. Съдържанието на коментара няма толкова смисъл, че да го обсъждаме.
Re:
Пуши където пожелаеш, само не и пред мен и децата ми. На добър път.
2. Първоначалната идея за такава забрана принадлежи на Адолф Хитлер.
3. След въвеждането на забраната през миналата година доста хора престанаха да посещават ресторантите - и пушачи, а покрай тях и непушачи.
4. Появи се явлението тютюнев туризъм. Доста хора вече предпочитат да изкарат почивните си дни в Гърция, Сърбия, Австрия и др.
5. Като следствие около 150 000 души са загубили работата си.
6. Друго следствие е спад в приходната част на бюджета с не по-малко от 300 милиона лева.
7. Българските ресторантьори инвестираха огромни средства за обособяване на салони за пушачи и непушачи и след това ги пратиха за зелен хайвер. Как да си върнат инвестициите тези хора? И после защо нямало инвестиции!
Всъщност доста приятели имам, които пушат и споделят мнението ми - да не кажа почти всички, така че явно не съм 'one of a kind' :). Между другото, съвсем скоро бях във Виена, където също масово е позволено да се пуши навсякъде и вентилация имаше и то добра. Въпреки това, на следващата сутрин се чувствах доста зле, защото явно съм отвикнала - най-малкото факта, че така изпуших близо кутия, а тук си изпушвам 5-6 цигари на вечер и то навън.
не моите права започват където ще има заведения само за пушачи и непушачите няма да имат достъп под никакъв предлог.клубове ли ще бъдат или някакви общества не е важно важно е непушачите да нямат достъп защото пак ще ревнат че им нарушават правата.след като ние пушачите понесохме толкова обиди и закани между нас и непушачите вече и дума не може да става за добри отношения.затова разделени заведения и всеки да си знае мястото.такъв би трябвало да бъде и закона но сорри законите не ги пиша аз а парламента.
"Цигарите ще ни спасят, мили хорица. Толкова е просто. Ако не вярвате, питайте БСП и Болен Лидеров. То криза, работни места, данъци, потребление, туризъм - всичко ще светне, когато кръчмите пак преливат от щастливи пушачи и благодатен тютюнев дим. Истински инкубатор на бъдещия ни икономически възход. Бърза реанимация на погазената ни демокрация и правото на личен избор."
Re:
Моля не пишете неверни твърдения! Пушачите са 31% от българското население. Бих ви посъветвал да се върнете във 5 клас, за да се научите какво е пунктуация и как се пишат правилно изречения на Български език!
Re: Re: Re:
рецептурната книжка си я пази за тебе аз нямам нужда от такава капиши?
| This discussion has been closed. |