ЗА обвързването на майчинските 2ра година и детските с МРЗ
Свържете се с автора на петицията
Моето дете е на 1г и 10 месеца и аз в момента работя, но точно в този момент, колкото и да ми се иска да съм при детето си не съм убедена,че трябва да подпиша тази петиция. Не мисля, че това е начинът. Искам да имам правото да живея достойно, а не да разчитам на социалните служби.
Re:
Да, може да работят майките през 2рата година, но пак излиза скъпо. Знаеш ли колко боледува едно дете на 1 годинка и колко дни общо остават работни за майката реално. Аз преживявам в момента това мъчение и ако парите за втората година майчинство бяха повече не бих се колебала да гледам детето си в къщи.
Споделяйте и във Вашите профили в социалните мрежи, крайно време е повече хора да се включим, не само да мрънкаме...Ние скоро ще направим 2г. живи и здрави, но все пак трябва да се промени нещо към по добро, нали тази държава има нужда от бъдеще... Поне като няма места в детските заведения, да може по- спокойно да си гледаме децата и през 2-рата година, не в мизерия...
Re:
Не е забранено, но в много случаи е невъзможно, когато за детето няма място в яслите и чака ред. Освен това аз не вярвам, че е добре за детето на тази възраст да бъде настанено в ясла. Най-доброто за него е грижата на майката, а защо ние не можем да си позволим най-доброто за нашите деца? Не заслужават ли?
Re: Re:
Казвам се Надя Дочева и ще подкрепя петицията ви, защото смятам, че е справедлива и се правят малко неща в нашата държава за децата и майките. Бихте ли ми казали вие сама ли решихте да пуснете такава петиция или сте член на партия или асоциация? Може да ми пишете на мейл: [email protected]
| This discussion has been closed. |