Декларация към НС за обсъждане на проектозакона за образованието
Свържете се с автора на петицията
Re:
Работата с компютър според Вас е удачна за вс. дисциплини - така ли мислите?. Ако така мислите продължете да мислите и дали такива има във вс. у-ща и съответно кабинети.
Re: Re:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-19&article=413648Моето мнение съвпада с това на Даямянова- мултимедия, интерактивни уроци, комютърни презентации по всички учебни предмети. Вие явно не използвате компютър и затова не сте в час с иновациите.
Re:
#355: - На часовете по предметите от т.н. културно- обр. област не трябва да се гледа като на часове, в които децата да спят или си закусват - за хората на изкуството, спорта и ....резултатите са на по - късен етап и са постигнати с усилие. В часовете трябва да има дисциплина, а"зачита се" абсолютно я отхвърля. Ако искате да не е така си пратете детето на платен кръжок и чак тогава ще разберете, как едни и същи хора/учителите/ Ви изглеждат различно. Нали у-щето трябва да помогне учениците и проф. да се ориентират. Компютър, в отговор на госта по-горе ползвам, но вкъщи - на раб. ми място няма /би ме облекчил в работата и нямаше да се чувствам кофти/. Учителите не са идиоти или по - прости от Вас родителите на децата, които учим. Не забравяйте, че и ние общуваме с Вас и затова образованието не върви напред - лаицити и кибиците дават акъл, а в нар. събрание хора, които нямат и допирна точка с образованието гласуват и убиват и малкото останали + в него.
Всъщност не е важно какво искате Вие, а децата. И понеже "лаиците" и "кибиците" се съобразяват с тях и с обучението в другите държави просто приемете, че промените ще станат. Да подкрепим новия Закон за училищното образование!
да спасим Морската градина!
Лято е - но като си помисля за плажа....
Пред очите ми изниква грозно изровения и изсече от дървета скат на Морската за "укрепване".
Сърцето ме боли и за оградените и застроени имоти в горната част на Морската, където "Собствениците" ни гонят, че "тук е частна собственост" и ни свирят с клаксоните на автомобилите си да се дръпнем от алеята за разходка, за да стигнат те с колите си до новоизградените си апартаменти в МОРСКАТА градина?!?!
http://www.facebook.com/events/239874476131453/
Наредбата за Обществения ред на Община Варна - 1л. 31 т.4 забранява движението на МПС в парка - глоба от 50-до 500лв.
Уважаеми съграждани, ще позволим ли дани отнемат парка?
Последният ни шанс е на линка по-горе!
Варна, ДИШАЙ!
Заедно можем!
Трябва да се борим заради Новак, заради децата и внуците си!
Споменете си завета на КУБРАТ!
Да спасим морската градина на Варна! последен шанс!
http://www.facebook.com/events/239874476131453/
Re:
Решете на колко години да бъдат пенсионирани учителите и при какъв педагогически стаж. Ако наистина милеете за реформа обмислете добре казаното по-горе и направете предложение за обсъждане, където трябва. Аз веднага ще се пенсионирам, ако пенсията ми не е по- малка от мин. работна заплата.
Ами не повече от 55 години. Знаете добре, че учителите изглупяват още по-рано и стават за присмех на учениците.
Ето защо клоуна Такева иска увеличение на учителските заплати.
Re:
Е хайде стига, де!!!!!! Все учителите са виновни! Те иначе децата са умни, послушни, дисциплиниране, подготвени.... ама все случили горките на лоши учители и невероятно добри, знаещи и разбиращи родители!
Млади учители няма как да влязат в системата докато не се пенсионират старите. Въпреки това е полезно да си от подходящата партия...
Лъжа. Старите кадри и учители не допускат новите учители заради добрите заплати. Учениците намаляват, старите даскали са достатъчни и не пускат новите.
Нито лекарите намаляват, нито учителите. Дайте статистика за бройката.
Няма напуснал учител. Напуснете и дайте път на младите учители.
| This discussion has been closed. |