За прекратяване на извънредното положение.

За прекратяване на извънредното положение. / Съобщения / Оставка! / Коментари

Иван

#1

2020-08-20 18:35

Оставка и нов рестарт на България,но не със старите мутри.Нов ред и нов начин на управление.Стига вече,уморихме се от тази парламентарна република.Тя не е ефективна.По голяма власт за Президентската институция,за да носи някой персонална отговорност.Относно ,,Извънредното положение,, - премахване веднага на тази глупост.Епидемия няма и не е имало.Няма да позволим вече да ни бъде налагано такова без причина и произтичащите от него мерки,ограничаващи правата ни.


Гост

#2

2020-08-21 21:52

боооже.... всичките предишни съм ги изтърпял, ама тези измишльотина... и то трети мандат... направо се чудя... българинът ли е прост... или явно... не са останали българи.... май май... второто... като резултат от 30 годишно претопяване.... или сега спираме процесите, или умирам... друг изход не виждам....

Гост

#3

2020-09-24 03:24

Оставка ДА ,но кога ??? Измина лятото ,а Оставка няма

Гост

#4

2020-11-12 13:21

Оставка преди изборите, зада не бъдат манипулирани. С всеки изминат ден идиотската нагла шайка ни погубва . Да се освободим и от оковите на корумпирания кърлеж ЕС. Всичко е в ръцете ни и свободната воля на народа..Осъзнаване и непримирима борба до измиране на мафията!

Гост

#5

2020-11-15 23:32

Разбра се, че всичко е една лъжа, измама, манипулация за много пари, за контролиране на обществото, чрез страх, стрес и т.н. Разбра се и се доказа, че тестовете са фалшиви не показват това, за което ги представят. Насади се чувство в обществото за вина, за страх, насади се и се противопоставиха " съзнателните" и " несъзнателните," които не спазват наложените драстични мерки, уж за да ни предпазят от коронавируса, който е един ГРИП, в пъти по неопасен от негови аналози. Според мене трябва да се разяснява на обществото, че е манипулирано и заплашвано с представяните фалшиви данни от тестовете, и смъртните случаи. Защо не се правят аутопсии? - защото ще се докаже, че починалия е умрял не от коронавируса, а може и да се докаже, че му е помогнато! Необходимо е да бъдат събрани материали доказващи злоупотребите и да бъдат предадени на прокуратурата за сериозно разследване - престъпленията ще излязат на яве. Смятам, че е необходимо да се влезе във връзка с организации работещи по въпроса в други държави. Това е моето скромно мнение.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...