Петиция против Вътрешните правила на лицата по чл.3ал.2т.31 ЗМИП
Свържете се с автора на петицията
Re:
А ще ни заплащат ли, защото аз не знам, как да искам от клиентите да ми заплатят за новите ми вменени функции?
Счетоводител-това звучи "ГОРДО":един тефтер и в него-купила баба/продала баба магданоз и остатъка на Банки, на НАП, на ДДС, на Статистика, на НОИ,на Здравна каса, на Агенция по вписвания, на Община, на Митници, на ХЕИ, на ДВСК, на Инпекция по труда, на Инспекция по териториално устройство,на Екологията, на, на ........и на ДАНС???!!!! КАФА ми е, Колегиииииииииииии, питам се докога и още къде - остава само Светия синод и Гробищни паркове. Искам да стана агент на ДАНС, за да си почина и аз от тъпите институции, на които им давам сведения за баба и за магданоза. Извинете, господа от ДАНС - просто неееам нерви и време да се занимавам и с вас - все пак трябва да заработвам и "сведенията" към горецитираните институции, а вие си ги вземете от тях.
Питам, къде са органите , които са създадени за това?
реални резултати.
Продайте собствеността на хорищата с недоказани доходи , напълнете хазната и най накрая увеличете СТАНДАРТА НА КРОТКИЯ БЪЛГАРИН и няма да има нужда да доносничим.
| This discussion has been closed. |