Не на обгазяването на Русе!
Свържете се с автора на петицията
Най-смешното е, че когато публикувах петицията в няколко много големи групи и на моя дувар...след което подкрепих с данни и доказателства - профилът ми във ФБ бе докладван и блокиран за известно време...Драги ми смехурко, колкото и комунистически да действаш...това ще ти излезе през задното отверстие...не ми знаеш компютърните способности, придобити и развивани от 1984та година(когато бях в 6ти клас) до сега... Амин!
Искам аз и децата ни да дишаме чист въздух, в младостта ми дишах хлор от румънско обгазяване. Е стига...
Re: Източника е ясен
отговарям не защото работя там, а защото ми е чудно "Как знаете по какъв начин миришат тежките метали?" и "Знаете ли че там се леят алуминийеви сплави?" при което алуминия не е тежък метал. А за това което се опитвате да кажете ще Ви подкрепя по такъв начин там се леят алуминийеви сплави и при обработката на алуминий се отделят много вредни вещества, също така се произвеждат сърца от пясък които се слепват със смоли на основата на формалдехид (който е много вреден за хората които работят там).Също така тези дни когато има проверки от РИОСВ....... и са затворени всички прозорчета вътре в завода е доста тежко за операторите, които са като в "Газова камера".
Re: Re: Източника е ясен
#34: човек който отговаря - Re: Източника е ясен
Според мен не си роб, който не може да подскочи срещу това...знам, че явно това ти е единственият начин да изхранваш семейството си и себе си, но не се ли замисляш за това, което поглъщаш и другите около теб, а и хората навън, и децата им....парите ли според теб са най- важното нещо на света? Виждал ли си ковчег с джобове?...Всъщност попитай това шефовете си!
ПРАВОТО СА ДИШАМ ЧИСТ ВЪЗДУХ
Не е честно на един град да му се пада два пъти една и съща орис! Жителите на най-хубавия и аристократичен град стават жертва на румънци, французи, нашенски управници и безхаберници. Да си ходят!!! Иначе трябва ние да тръгваме!
Без коментар!
Защото Русе е моят роден град. Защото живях в него когато беше обгазяван от румънците. Защото това не трябва да се случва повече!
| This discussion has been closed. |