За НЕЗАБАВНО изграждане на ОГРАДА по цялата граница с Турция
Свържете се с автора на петицията
Подписах се обаче се замислям дали не е необходимо и нещо повече за да изразим гражданската си позиция . Освен затягане на границата също трябва да се предприемат действия за незабавно депортиране на паразитите там откъдето са дошли .Аз искам да живея спокойно искам и децата и внуците ми да живеят спокойно не да се страхувам да се разходя в определена част от центъра от страх да не ме нападнат и изнасилят въпросните паразити !
ВИЗИТАТА, която му предстои ЩЕ БЪДЕ СВЪРЗАНА с предложението на турския премиер Бинали Йълдъръм за сътрудничество с България във връзка с с "мигрантит", но това е поредната нелоялна политическа демагогия, целяща замазването на основния проблем, който Турция се мъчи да прикрива, изразяващ се в това, че на територията на тази взривоопасна държава се намират 2 700 000 "мигранти", от които около 250 000 са с установен статут, а всичко останало е в "насипно състояние" и хората се намират в пограничните райони, а не във вътрешността на страната...
Тази държава, която обяви военно положение и се тресе от вътрешнополитически проблеми, единственото което може да прави, е умишлено да насочва мигрантската вълна към Европа и да използва "мигрантите" за политически шантаж ! България не се нуждае от подобно формално партньорство, а от спешно преразглеждане на отношенията си с Европейския съюз като негова външна граница, защото 80 % от българските граждани са с твърди позиции за излизане от "СЪЮЗА", който до тук упорито работи срещу националните ни интереси !
Сигурноста на страната е на първо място.
Искрено се надявам, че ще има резултат!!!!ТРЯБВА ДА ИМА!!!!!
.
Спешно е.Ако не си помогнем сами, няма кой."Началниците" са на хранилка и нищо друго не ги интересува- те са за разстрел.
Ograda po granizata ni s Turzia
Надявам се искренно това да стане!!! Ще дам пари ако трябва... Нашият народ достатъчно се мъчи от вътрешни неуредици,само външни ни липсват....
Освен това не искам дъщерите и внучките ми да носят бурки!
| This discussion has been closed. |