За НЕЗАБАВНО изграждане на ОГРАДА по цялата граница с Турция

 

СПОДЕЛЯЙТЕ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ!

 

Уважаеми съграждани,

 

Политическата ситуация в Турция и непрекъснато увеличаващия се бежански поток задължават българското правителство да изпълни отговорността си пред своите избиратели и незабавно да пристъпи към довършване и подсилване на всички защитни мерки по границата с Турция, включително и станалата печално известна вече "ограда"!

 

Как е възможно Унгария, единствено със силите на армията, в течение на няколко месеца през 2015 г. да изгради участък ограда от 175 км., а в България, две години след началото на строежа й, още да сме до "кривата круша"? Оправданията на управляващите за "сложния терен" не важат - по времето на социализма имаше двоен кльон, който с пристигането на демокрацията бе разрушен. Единственото, което е нужно сега е да се построи ограда на мястото на бившия кльон. От Резово навътре към страната, например, има отсечка от поне 10 километра, по която единствено е нужно построяване на оградата и нищо друго - път има, и е равен!

 

Унгария вече построи ограда по всичките си южни граници, Сърбия засилва границата си с България, от Румъния ни дели Дунава. Ако бежанската вълна се отприщи през България, бъдете сигурни, че всички тези бежанци ще останат тук, и никой няма да ги пусне към Европа. Вие искате ли България да се превърне в огромен бежански лагер? При цялото ни състрадание към тези хора, трябва да разберем, че има  други начини да им се помогне. ЕС ще дава по 10 000 евро за бежанец - хубаво, ами пенсионерите, хората в недоимък, на тях кой ще помогне? Разберете, че трябва да се вземат бързи мерки за предотвратяването на проблема, преди да е станал много, много сериозен!

 

Българските граждани очакват техните избранници да си свършат работата и да защитят националните граници на Република България - едно от основните задължения на управляващото правителство! Всички лостове са в тях - пари и ресурси, няма място за оправдания! Отговорността е единствено тяхна. И ако ги интересува съдбата на държавата България, би трябвало НЕЗАБАВНО да пристъпят към решаването на тази задача в цялата й сериозност.

 

 

 

 

 

 

 

Оградата, която в момента се строи по границата на Турция със Сирия, е сериозно военно съоръжение.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Унгарската гранична ограда по границата със Сърбия бе завършена в рекорно кратки срокове. Когато има желание - има резултат.

 

 

 

 

 

 

 

 

Очакваме действия, господа управляващи!

 

Уважаеми съграждани, моля споделяйте и подписвайте тази петиция, за да постигне тя своя ефект и да напомни на хората във властта, че интересите на техните избиратели и бъдещето на България са единственото, за което трябва да работят.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Добри Стоянов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook