Бежанците и мигрантите ВЪН от България !

Писна ли ви вече да не смеете да ходите по определени части на града или ако ви се налага да отидете до там всеки път да сте със свито сърце дали обитаващите там хора от арабски произход да не ви нападнат или изнасилят . Направили са достатъчно поразии  вече нападаха и изнасилиха беззащитни жени в Кьолн ,изнасилиха групово невинно момиче в Австрия, както и 10 годишно момченце, друг изнасилил възрастна женица отишла на гроба на сестра си, разсякоха бременна жена ,а тук на Лъвов мост нахалството им преминава всякакви граници да нападат жени послед бял ден .  Аз искам да живея спокойно искам и децата ми да живеят спокойно не да не смея да се разходя спокойно в определена част от центъра , защото се страхувам за живота си !  Ами на хората живущи и работещи в района между Лъвов мост и Халите кой знае какво им е прибирайки се вечерно време ? Докога трябва да търпим тази измет у нас България е на българите а тези паразити да си ходят откъдето са дошли не са желани тук !

Чрез подписа ми упълномощавам ЛилитоК да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.