7 въпроса за акцията на ГДБОП във фонда за лечение на деца
Свържете се с автора на петицията
2. Заради светкавичното назначение на вече компрометирана и уволнявана фигура, член на ДС, без доказване на вината.
3. Заради опитите на здравния министър и приятелите му да махнат Обществения съвет, гарант за прозрачност при разходването на средствата.
Защото делата на Фонда и на хората, които са в Обществения съвет са дела в името на Доброто и човечността!
Re:
Не познавам случая в детайли, но се оказва за пореден път, че България (не съм сигурен, че трябва вече да се пише с главна буква) е едно чудесно място за напускане!
Не съм изненадан от постановката, и докато тази "огризана", така наречена държава, където послушни и усърдни търкачи на офис мебели "творят" бъдещето, и си вярват, че управляват, нещата ще се случват по този начин.
Според мен, валеж от напалм, в период от три дни (за по-сигурно), и след това гръмотевична буря с достатъчно количество светкавици, биха дали начало на един по-добър живот!
В закона пише, че всеки е невинен до доказване на противното - явно, тази формулировка е неправилна в нашата страна.
Подписвам я, тъй като това което се случва премина всякакви граници. Няма законно и морално право, поради това хората които са отговорни и които са взели отношение, трябва да си понесат отговорноста и то публично и пред съда. Имам предвид ръководители на служби, министър на здравеопазването и премиер. Проблемът е че само с онлайн петиции нестава, трябва организиран протест. Кой пое отговорност за многото подобни случаи ? Абсолютно никой, пълна мъгла.
Калоян Ветов
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: ?????
| This discussion has been closed. |
Re:
#25: Родител и гражданин -
Ако доста родители работили с фонда мисля така, защо не се съберете и да организирате мирен протест, медиите ще ви чуят. Ако този човек с поста си и задълженията наистина си е вършил съвествно работата мисля, че морално и достойно би било заедно да направите нещо в негова защита, а не единствено журналистите от ОСъвет да го защитават. Успех!