Peticiq.com

Отворено писмо до министър Лиляна Павлова

Свържете се с автора на петицията

Гост#1 Apr 11, 2016, 11:16
Аз и моето семейство също пътуваме по този път и той наистина е ужасен.
Гост#2 Apr 11, 2016, 15:02

Re:

#1: -  

Да се опитаме да се преборим

Руслана Ппопсавова#3 Apr 11, 2016, 16:31

Само с борба ще се получат желаните резултати

Гост#4 May 11, 2016, 10:36
Аз съм на 33 години и не помня този пътен участък да е ремонтиран ! Пътя е важно свързващо звено за всички живущи в изброените населени места на които всеки ден им се налага да си чупят колите и бъбреците за да идат на работа,да си купят лекарства,децата да отидат на училище и т.н.т. Постоянно слушам как са построени еди какви си магистрали,но аз лично всеки ден си чупя автомобила по този проклет участък,който се е превърнал в offroad маршрут.Оснен "магистрали "има и и други пътища по които хората им се налага да пътуват господа министри,замисляли ли сте се ?!?
Гост#5 May 11, 2016, 21:35
Zahtoto tia idioti samo park iskat za vinetki,za grajdanska,danak a nihto ne praviat izbegneh Edna dupka vlizah v tri

Гост#6 May 12, 2016, 16:08
Защото неискам да има всеки ден смътрт по пътищата.Да си отиват само млади хора.И защото най накарая трябва пътищата на нашата държава да бъдат нормални.
Гост#7 May 29, 2016, 20:48

Защото убиват бъдещето ни , и остават без наказание това е огромна трагедия но нямаме държава която да наказват тези убийци

Гост#8 Sep 13, 2016, 04:22
Подписах я по една единствена причина и тя е , че често пътуваме до град Троян и пътят е кошмарен