Peticiq.com

Мечта за бебе

Свържете се с автора на петицията

Гост#26 Apr 10, 2016, 17:01

Аз съм от чакащите за одобрение и получаване на заповед и следя раздаването на заповедите.
Направих следната таблица, имайки в предвид, че трябва всеки месец да одобряват до 400 догодора:

Оставям на Вас коменрарите!!!

Гост#27 Apr 10, 2016, 17:15
Защото смятам,че е възможно държавата да помогне на всички тези семейства и да се раждат повече деца така необходими на нацията ни..
Гост#28 Apr 10, 2016, 17:20

И аз подписах, защото е недопустимо през 21 век да се чака толкова дълго за  тази така важна  процедура. В България и без това раждаемостта е  много НИСКА и когато семейства и жени искат да имат дечица трябва да им се помогне и то по-бързо:) Има пари за шосета и пр, а кой ще ходи по тях, ако не са бъдещите ни поколения? За какво се строи сега? Подкрепяме с моя съпруг с две ръце петицията:) Успех! 

Гост#29 Apr 10, 2016, 18:31
В много бългварски семейства съществува този проблем, има го и в нашето и се радвам на вас млади хора, че се борите
Гост#30 Apr 11, 2016, 17:46
Защото съм солидарна и защото децата са нашият смисъл на живот и искам всички да се докоснат до това щастие!
Гост#31 Apr 11, 2016, 20:09
Най-голямото щастие е да имаш дете! Всеки човек заслужава това щастие! А когато имаш своя рожба, ставаш по- добър, по-търпелив и по- чувствителен: истински човек! Щом държавата не е готова да помогне на всички, които имат нужда от подкрепата и, ние трябва да я принудим да го направи!
Гост#32 Apr 12, 2016, 06:06
Подкрепям тази петиция, за да подкрепя по този начин младите хора, които водят тежка битка с репродуктивните проблеми!
Гост#33 Apr 12, 2016, 15:05

Re:

#5: -  

Пълни глупости, родителството не е просто едно право, а преди всичко дълг и отговорност. За това е пълно с изоставени на произвола на съдбата деца - заради правоимащи да бъдат родители

Гост#34 Apr 13, 2016, 05:07
Да се даде повече шанс на семейството който имат проблеми
Гост#35 Apr 13, 2016, 05:36
Да имаш дете-това е смисъла на живота.Мечтата ми е да прегърна едно малко създание.Аз искам да сбъдна своята мечта,готова съм да се боря за нея,но имам нужда от помощта на държавата.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Гост#39 Apr 13, 2016, 08:10

Re: Подекрепям

#26: -  Мисля, че трябва да се даде гласност с "ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА"

Гост#40 Apr 22, 2016, 19:53
Подписах тази петиция,защото искам повече двойки да имат шанс един ден да сбъднат мечтата си да имат бебе.