Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРОИЗВОЛ! АКО Е ТАКА ,ВСЕКИ МОЖЕ ДА УБИЕ ВСЕКИ, ЗАЩОТО СЕ Е СКАРАЛ ИЛИ МУ Е НЕПРИЯТЕН!
Чувстваме ли се сигурни по българските улици.. ? Нее не се чувстваме!
Липса на полицейско присъствие.. ? Нее полиция има, но те вместо да си вършат работата (залавяйки долните престъпни "мутри"), те досаждат на нас младежите, търсят тук там тревица за да имитират някаква активност.
От друга страна свине имащи се за голяма работа, някък си имат смелост да се опълчат само на по-млади, по-малки и невинни хорица без причина. (Поне "мутрите" да си се избиваха един друг, а не деца жадни за живот).
Някак си се чувстваме по средата - полицаите ни тарашат, мутрите ни бият... :X Да не говорим за очевидци, повечето от случайните минувачи са просто страхливци.
Младежите в България не се чувстваме защитени от нищо и никого. Ние можем да разчитаме само на близки и приятели...
Относно петицията.
Трябват 15.000 подписа при което тази петиция влиза за разглеждане и одобряване моля ви разпространявайте нека един път не остане безнаказано това действие!
Написал: Б.Г.
Синът ми беше прибит . Беше със сътресение, кръвоизлив масивен в окото. Хората са минавали и никой не е реагирал. За наше щастие е жив.
Стига с тази агресия и това бездушие.
Моите съболезнования на близките!!! Бог да прости момчето !!!
От години живея в София, но съм родена и израснала във Враца.
Всеки път, когато видя поредната подобна новина, се чудя какво му има на тоя град?
Какви хора са тия, дето хващат някого и го убиват буквално без причина?
Поради какво е тая тотална липса на мислене?
Как е възможно по улиците да се разхождат такива зомбита?
Друсани ли са били, що ли?
Подписвам петицията, защото смятам, че животът е най-висшата човешка ценност. Единственото, което на практика не може да се заплати, възстанови, овъзмезди по някакъв начин - това е животът.
И когато има извършено убийство, то трябва наказанието да е много строго.
Дано повече да няма такива случки в красивия ми роден град...
Лека му пръст на това дете!
Съболезнования на родителите и близките в скръбта им!
Кураж и дано да получите възмездието, което да намали болката от загубата ви!
Re:
Мястото на убийците е в гроба,не по улиците сред нас.Не искам да се разминавам с разни имбецили,които са потенциална опасност за мен и моето семейство.Май че трябва да изчезват бавно,скришно,един по един.Който прояви агресия-в гроба.Нещо ми писна вече....
Re:
Подкрепям Ви напълно . Не не е вярно, не го вярвам: ще снимам ,а няма да се намеся..... По дяволите, та това не е ли съучастие???
| This discussion has been closed. |