Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Свържете се с автора на петицията
Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор
Гост |
#2012016-01-13 18:17Защото искам справедливост това не е първият случаи в които своеволничат разни тъй наречени мутри и да убиват деца защото са се взели на сериозно и си мислят че са недосегаеми и велики. |
Гост |
#2022016-01-13 18:17Moje da sam malko kraen no v BG trqbva otnovo da se vavede smartnoto nakazanie I takiva izrodite kato tezi selski tarikati da se osajdat po barzata procedura I momentalno izpalnenie na prisadata |
Гост |
#2032016-01-13 18:19За да спре беззаконието срещу невинни хора! |
Гост |
#2042016-01-13 18:21За да има спрведливост и да бъдат наказани за възмездие... |
Гост |
#2052016-01-13 18:22Iskam spravedlivost! Oko za oko! |
Гост |
#2062016-01-13 18:24Само с подписка няма да стане... Трябва активизиране на цялото ни общество и демонстрация на непоносимост към подобни деяния... |
Гост |
#2072016-01-13 18:26Защото,трябва да има наказание,за тези които отнемат човешки живот! |
Гост |
#2082016-01-13 18:28Аз съм родител на 15 годишно момче и не ми се мисли,ако един ден трябва да преживея трагедията,сполетяло семейството на това момче! Бог да пази децата ни от такива ИЗРОДИ! |
Гост |
#2092016-01-13 18:29Подписах тази петиция,защото трябва да има някакво сериозно възмездие за подобен вид жестокост. Карам такси в град Пловдив и постоянно се сблъсквам с подобен род агресия. Време е властите да прокарат закон за пътното хулиганство,защото то вече е извън всякакъв контрол. Имах случай в който един освирепял,див селянин ми потроши колата,при условие,че беше и виновен...размина му се... |
Гост |
#2102016-01-13 18:30Тези изроди са заплаха за народа. Утре ще убият някой, защото ги е настъпал. Страх ме е да ходя сама по улиците.. |
Гост |
#2112016-01-13 18:32Затвора няма да промени нито случилото се, нито хората извьршили това. Когато някой извьрши сьзнателно такова жестоко деяние, няма право на втори шанс. Смьрт за смьрт! |
Гост |
#2122016-01-13 18:34Искам справедливо правосъдие за тия изроди |
Гост |
#2132016-01-13 18:37Това не са хора това не са и животни дори те са добри да си получат заслуженото тези убийци. |
Гост |
#2142016-01-13 18:42Боли ме...Имам син на 18 години...Искам наказание за тези,отнели невинен човешки живот....Поклон пред паметта на момчето-почивай в мир! |
Гост |
#2152016-01-13 18:43Как може някой без настроение да си изкарва нервите на друг. Не може за убийство 5г да се дава, при положение че това не е по невнимание. |
Ани |
#2162016-01-13 18:46Крайно време е да има справедливост в тази "наша" България!Поредният млад човек си отиде от този свят,защото всички знаем,че в България каквото и да се направи,остава безнаказано!Това дете тепърва е започвало своят живот!Да почива в мир!А тези изроди трябва да бъдат наказани! |
Гост |
#2172016-01-13 18:47zashtoto tozi okrak e takuv grubi nahalni i mnogo agresivni trqbva da stradat kakto tezi mladi hora deca priqteli i semeistvo cqla Bulfariq sme s tqh ili pone ne agresivnite :( |
Лъжи на всякъде |
#2182016-01-13 18:48Спорът прераснал в побой на 18-годишния Тодор от двамата братя, които му нанесли множество удари с ръце. Разследването до момента е установило, че починалият също е нанасял удари по нападателите си с метален бокс. В резултат на побоя по-късно той починал. |
Хриси |
#219 ПРОТЕСТ2016-01-13 18:51Моля ви, давайте да се вдигаме! Не съм лидер, но веднага ще последвам някой, който е готов да се изправи за НАС - българите, обикновените хора! Сигурна съм, че този човек е сред нас. Стига сме търпели. Искам бунт, искам да хвърчат мутри, цигани и бежанци! Всички ни е страх, мен също ме е страх, но не мога повече да живея така. Искам си България, такава, каквато я виждах с розовите си очи, когато бях дете.. Вярвам, че можем да я имаме. Ние сме силни!!!!!! |
Гост |
#220 Re:2016-01-13 18:52това е НЕЛЕПО и аз го чух ....... 5 години и било непредумишлено убийство ... нямам думи |
Гост |
#2212016-01-13 18:56Искам да има справедливост и виновниците дабъдат наказани за това. И аз имам син на 18г.неискам това да се случи и с други хора. |
Гост |
#2222016-01-13 18:57Ако останат ненаказани убийците,утре това може да се случи и с друго дете.А това дете може да бъде моето,Вашето,или просто една невинна душа. |
Гост |
#2232016-01-13 19:05Не искам млади хора да си отиват от този свят !Не искам агресията да е всекидневие в страната, в която живея аз и моите близки и приятели.Не бива да има ненаказано зло.Ще използвам един цитат "Не се страхувайте от враговете си-в най-лошия случай те могат да ви убият.Не се страхувайте от приятелите си-в най-лошия случай те могат да ви предадат.Страхувайте се от равнодушните.Благодарение на тях на земята съществуват и убийството , и предателството." Ралф Уолдо Емерсон Докога бе хора?ХОРА, къде сте? |
Гост |
#2242016-01-13 19:05Zashtoto e kraino vreme neshto da ste napravi v tazi darjava.Navsqkade se shiri prestapnost i beznakazanost.Nikoi nqma pravo da otnema choveshki jivot |
Гост |
#2252016-01-13 19:14Дано поне веднъж има правосъдие....... |
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияНай-популярните петиции през последните 24 часа
Доживотен затвор, без право на замяна за убиеца на Дари и Ники!
Нека подкрепим петицията за Дари и Ники! Те бяха брутално убити на 29.10.2018г. в София от Викторио Александров - „баща“ на малката Никол! Искаме обективна и справедлива присъда, отговаряща на два отнети живота, единият от които, на собственото му дете! Искаме процес без прилагане на съкратено съдебно следствие, и без намаляване на присъдата с 1/3! Моля, подпишете петицията! За да получат възмездие за отнетото бъдеще и мечти! Светлина на двете звездички Дари /Дарина Министерска/ и Ники /Никол
Създадено: 2019-07-27
Времеви период | Всички държави | |
---|---|---|
За всички времена | 20916 | 18831 |
24 часа | 1336 | 1251 |
Отмяна на матурите в 10 клас през 2021
Скъпи съученици, родители и учители, молим да подкрепите нашата петиция, свързана с отмяна на матурите в 10ти клас през 2021 година. Пропуските на учебния материал са големи и не биха ни позволили желаното от нас представяне. Нека с Вашата подкрепа преодолеем трудностите, възникнали в тази ситуация, и да получим шанс да покажем знанията си в нормални учебни условия. Електронното обучение се доказа като неефективен заместител на обучението в клас и за нас общуването учител-ученик е незаменимо и н
Създадено: 2020-12-19
---|---|---|
За всички времена | 14390 | 14350 |
24 часа | 1070 | 1066 |
Бургас не желае градинката с часовника пред х-л България да бъде унищожена, заради бизнес интереси и неефективни решения от общината!
Община Бургас се готви да разреши на собствениците на хотел България, да разрушат част от историческия център на Бургас, а именно площада с часовника, ремонтиран неотдавна с милиони от джобовете на данъкоплатците. Ние гражданите очакваме от общината ясна позиция по темата и дали ще бъде позволено строителството на подземен паркинг там. Гражданите на град Бургас не сме съгласни да бъде унищожена единствената градинка в центъра на града. Не приемаме тя да бъде съсипана, като бъдат отсечени почти в
Създадено: 2021-01-18
---|---|---|
За всички времена | 1514 | 1456 |
24 часа | 254 | 245 |
Жалба/ Подписка срещу некачествените услуги на Топлофикация Перник АД
Ж А Л Б А срещу Топлофикация Перник АД за не осигуряване на необходимото топлоподаване за парно отопление За поредна година ние клиентите на Топлофикация Перник АД нямаме качествено парно отопление с дни, с което да се отопляваме. По този начин Топлофикация Перник АД, като доставчик на топлинна услуга, подвежда клиентите си за доставяне на топло енергия, като реално не ни я предоставя или е с изключително ниско качество, а ни задължава да плащаме. Това по силата на българското законодателство е
Създадено: 2021-01-15
---|---|---|
За всички времена | 856 | 850 |
24 часа | 45 | 43 |
Протест пред посолството на РФ - 23 януари,14:00 часа -"Свобода за Навални!"
Свобода за Алексей Навални Репресиите срещу политическото инакомислие и опозицията в Русия в лицето на Алексей Навални са провокация срещу демократичния свят и разкриват истинското лице на кремълския режим. Власт, която арестува противник, оцелял след опита на същата тази власт да го унищожи физически, прекрачва базисните линии на човечността. Още повече когато арестът е обоснован с абсурдния аргумент, че властите не били надлежно информирани за местонахождението му в месеците след неуспешния
Създадено: 2021-01-21
---|---|---|
За всички времена | 39 | 36 |
24 часа | 39 | 36 |
За въвеждане на забрана за използване на пиротехнически средства на територията на България
ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Настояваме да бъде въведена нормативна забрана за ползване на територията на България на всякакви класове фойерверки и други пиротехнически изделия за лични, фирмени и семейни празници. Към момента използването на фойерверки в жилищни райони и обществени места е изключително честа практика, като контролът за безопасността при ползването им, нивата на шум и часовете, в които се ползват, е незадоволителен или по-скоро
Създадено: 2020-12-30
---|---|---|
За всички времена | 16642 | 16191 |
24 часа | 25 | 25 |
Да бъде възстановено предишното име „Генерал Иван Колев“ на 36СУ „Максим Горки“, София.
Точно преди десет години в Добрич бе учредено Сдружение с нестопанска цел „Изграждане в град Добрич на паметник на генерал Иван Колев и загиналите за освобождението на Добруджа през 1916година“. (По-нататък за краткост ще го наричаме „Сдружението“). В устава му е записано, че то има основна цел изграждане на паметника (той е вече построен и открит на 7 септември 2016г.), както и множество съпътстващи цели, изразяващи се във ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на имената на обекти в различни краища на България, които
Създадено: 2017-05-27
---|---|---|
За всички времена | 3423 | 3035 |
24 часа | 25 | 22 |
Определяне на една дата за цялата държава за банков превод на детски надбавки, помощ за инвалидност за деца и интеграционни
Държавата да определи еднаква дата за всички населени места, на която да се превеждат детските надбавки, детските ТЕЛК-ове и интеграционните добавки за възрастни. Ще изпратим петицията до АСП и МТСП
Създадено: 2020-11-17
---|---|---|
За всички времена | 583 | 583 |
24 часа | 19 | 19 |
Дa се отмени НВО за 10-и клас, 2020/2021 година.
За 2020/2021 година. Петицията е срещу външното оценяване в 10 клас. Това е инициатива за изразяване на гражданската позиция около изпита, който трябва да се проведе за първи път тази година. Искаме дa се отмени НВО за 10-ти клас, тъй като не стига време за подготовка нито вкъщи, нито в електронна среда, нито в covid средата в училище с маски и шлемове, защото ни беше трудно да чуваме госпожите, когато обясняваха и ни преподаваха уроците с тези предпазни средства. Желанието за
Създадено: 2020-12-19
---|---|---|
За всички времена | 566 | 562 |
24 часа | 17 | 17 |
За опазване целостта на Южния парк и изграждане на бъдещия парк „Лозенец“
В началото на месец юни, жителите на всички квартали в район „Лозенец“ се организираха посредством импровизирани пунктове за събиране на подписи и подеха информационна кампания за повишаване информираността на софиянци относно значимостта на проблема с частните терени в границите на Южния парк и бъдещия парк „Лозенец“, а и в цяла София. Това се случи, след като общински съветници отправиха на 19-ти декември 2019-та година официално питане до госпожа Фандъкова колко са частните имоти в терени,
Създадено: 2020-12-12
---|---|---|
За всички времена | 1338 | 1323 |
24 часа | 16 | 15 |