ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ


Гост

#226 възмездие

2014-12-22 22:09

първо разкриха разни дребни риби, а едрите? Играят го патриоти по време на Студената война, когато бяха подчинени на КГБ и ГРУ. Кой им вярва! Толкова са нагли и смятащи се за богоизбрани, че не съм лош човек,  грехота е така да говоря, но много ми се ще ДА ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ! Възмездие за това, което причиниха на свестните хора в тази държава, които благодарение на тях живеят зле и не могат да се трудят честно и с достойнство! Трябва да има справедливост! Трябва! То не бяха мутри, то не бяха олигарски, то не бяха лъжи и измами. И да не се обсъжда, то се вижда! Не можете все да онбвинявате жертвите си и да създавате компромати, гадове такива. 

Умните българи напуснаха държавата, защото не с еживееше от тях и от средата, която създаваха! Те са ви новни з анационалната катастрофа и бедността! Те, скритите агенти! 


Гост

#227

2015-01-06 17:36

Време е всички комунисти да бъдат изолирани от властта в България

Гост

#228

2015-01-11 07:34

izrodi plateni - petizija ste pravite za pari

Гост

#229

2015-01-27 09:45

Nai-setne! Potarpewsha sam. Imah "stastieto" da si proceta cast ot dosieto, zastoto ostanalata beshe izwadena, zaradi wrazkata mi s po-kasno razbrah s donosnik, koito e bil direktor w Gabrovo...Potresena i omerzena...Cudowishno prestaplenie. Nikoi ne moge i ne trjabwa da prikriwa dejanijata na tija merzawzi i opodlezi! I nisto ne gi oprawdawa!
Tatjana Georgieva

Гост

#230

2015-02-07 19:52

Крайно време е.

Гост

#231

2015-03-08 10:33

Напълно споделям и настоявам за спешното приемане на закон за лустрация на бивши агенти на ДС заемащи различни позиции в Държ. администрация.
С болка пиша тези редове, бивш военен пилот съм ,имам над 2000 часа свръхзвуков нальот,обучил съм десетки пилоти, обичам България и ми е жално за това че в годините на "прехода" всичко беше подменено и окаляно.
Дължа да отбележа че нашето малко село- с.Чавдарци общ. Ловеч , последните 10 години се управлява последователно от кметски наместник- съпруга на криминално проявен контрабандист на цигари,залавян многократно от икон. полиция, митници. Въпросното кметско семейство беше покровителствено до край от кмета на общ. Ловеч и когато обществената нетърпимост не можеше да се прикрие г-н кмета на гр. Ловеч изпрати негов приятел и другар - двоен агент на ДС от близкото минало за да "дооправи" селото ни. Същият за много кратко време - за по малко от година успя да продаде на негова близка фирма общ. и частни имоти на жители от селото без никой от селото да знае какво се случва чрез измислени събрания на сел. съветници,успя също така да обсеби над 400 куб. м. дървесина от общинският фонд пак в тясна комбинация със службите които вместо да го разследват му оказваха логистично съдействие.На освен тези и други престъпления по служба прокуратурата определя като администр. нарушения и отказва да се занимава...Считам че този закон за лустрацията , макар и много закъснял ще позволи така необходимата глътка въздух за гражданското общество в страната ни.

Гост

#232

2015-04-07 11:30

Подписах тази петиция,и искам както всички европейски страни направиха,така и ние трябва да направим-Лустрация на ДС агенти и сътрудници,но това да важи и доносниците които са били в армията!

Гост

#233

2015-04-07 20:20

В България липсват две неща: ЛУСТРАЦИЯ и съдебна реформа.
Руми
Гост

#234

2015-04-07 21:20

Подписвам, защото считам, че само така:
Моралните истини ще бъдат първоопределящи.
България ще може да стане просперираща европейска държава!!


Гост

#235

2015-04-08 21:34

Лустрация на всички комунисти, които са били на ръководни и възлови постове преди 1989 г. И на техните роднини!
boipokaskata

#236 Re: тано цолов

2015-07-06 00:50

#129: тано цолов - тано цолов 

 Жеков ти си болен и се психо не си добре и си за лудница и си пий ликарствата идиот отпадноло копеле ти си слуга на Комунизма ти си страхлив гей простак Вучков е прав за тебе Русия ще те смаже въшка много си жалък и дребен недоносена измет Жеков ти си най-големия боклук на България стига си лъгал хората ако ти дойдеш на власт ще умрем от глад ти си луд фанатик толкова си жалък не БАП НЯМА ДА ПРОСЪЩЕСТВУВА НИШОЖЕСТВО ДРЕБНО ПОБЪРКАНО ЩЕ РИТЪМ В КОКАЛИТЕ ДА ТЕ БОЛИ ПОВЕЧЕ УУУУУУУУУУ ЖЕКОВ ПРОТИВНО СЪЩЕСТВО СИ И СИ ГРОЗНО И ПРОСТО ИЗРОДЧЕ НЕ МОГА ДА ТИ ГЛАДАМ ГРОЗНАТА МУТРА ЖЕКОВ ТИ СИ ФАЛШИФИКАТОР ДОЛО БАП ЗАБРАНО ЗА ГОГО ЛУДОТО ДА НЕ ПРИКАЗВА ГЛУПОСТИ УУУУУУУУ МРЪСНИК УУУУУУУУУУУУУ


Гост

#237

2015-09-27 00:32


ЛУСТРАЦИЯ НА ДС АГЕНТИ И СЪТРУДНИЦИ
георги

#238 Re: Re: тано цолов

2015-09-27 00:37

#236: boipokaskata - Re: тано цолов 

 


АКО АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ НЕ БЯХА ИЗКОВАЛИ ТИЛА НА ПОБЕДАТА НАД АРМИЯТА НА ХИТЛЕР И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ БЯХА НАПОЯВАЛИ ЗЕМЯТА С КРЪВТА СИ, ДНЕС ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК В РУСИЯ ЩЕШЕ ДА Е НЕМСКИ


***

1
– Тълпите денонощно пияни руски простаци, беснеят, славят нисичкото на ръст (164 см) майорче от КГБ – Пут.ин, назначен от КГБ за цар на руските убийци и крадци – ПУТ.ИН ПЪРВИ … Алкохолизираните руски идиоти не разбират, че той ги води към заколение !
Дърти мъже се сополевят в “деня на победата” и благодарят на лилипута Пут.ин the first - кагебето, защото те,  кретените, са толкова прости, че за тях,  Пут.ин е велик. Почти божество с косопад. Тези тъпи тълпи нямат мозък да разберат, че Пут.ин, е продал душата си на дявола за милиарди долари и че той ще бъде унищожен съвсем скоро, задушен с възглавница като идеолога си Сталин. Пут.ин ще последва съдбата на Осама бен Ладен, Кадафито, Саддам Хюсейн ...
2.
А в Кремъл ?
Кремъл - вечното бандитско свърталище ... След полунощ зад стените на Кремъл се движат сенки, шушука се, кроят се планове за съживяването на Сталин, само за пред красните крестяни, само за протокола, а иначе да си е умрял, защото ако наистина го съживят, ще им вземе властта и ще ги изпрати в Сибир,... без валенки ...
В Кремъл триумфира каймака на червените бандити. Дребният е тамада - начело на тайфата.  Арогантност, безнаказаност, пиянски екстаз, повръщане... Ганггстери !... Караници за милиони, за милиарди, делби на пари. Олигавени червени генерали и маршали-парцали с шапки големи като кръгли тави, сводници, педераси, курвета - нео-комсомолки...
Русия !
Проклета, забравена от Бога страна !... 142 милиони подли грозници. Витае Безнадеждност, въздухът е тъжен,...охка,... нищо не мърда, нищо не се променя...
И сто години да минат, през нощите, край стените на Спаската кула,  все ще се чува шум от разлистване на хартия...
...Червените Кремълски мафиоти броят пари...шът, ... шът ... шът ..., делят пачки...
3.
Нещастниците в комуналките повтарят само мантрата за величието на Русия. Те нямат нужда да проклинат, защото няма какво да проклинат. Празно пространство-вакуум, пуф … 70 години те празнуват само “победата” и пак, и пак, и пак … Робите все още празнуват “победата”, тъй като те нямат какво друго да празнуват. Крадци до професори, шофьори до доценнти, курви до баби... мълчаливо смучат "Сто гайди" на една обща маса послучай “Победата” Честват 9 май, деня на “Победата”, макар, че края на ВСВ е на 2 септември 1945 год.
4.
За 70 години затъпелите от пиене руски говеда нямат нито една победа на човешкия ум, на човешкия дух, никакви постижения – мъртвило ! Нация на посредствеността, на бездарниците, нация на тъпаците, които с изключение на пиянството и грабежа не могат нищо друго да правят. Кражби,...кражби,...кражби...!
5.
Жалъки плазмодии ! Завистлив ! С черна, отмъстителена малка душичка. Много по-лошото е, че искат високи постижения,
искат световни постижения, искат да се качат на Луната…, искат, но простаци не могат да се качват на луната (...дядо Щукар - героя на Шолохов и до днес още сере на воля в тръните, защото обича край носа му да се вие миризмичка... ) ! Такива достижения не се постигат, ако нищо не умееш. Ако само лъжеш и крадеш. Ако се хвалиш само с ” победи “,  за които не си допринесъл с нищо… и ако победите можеха да нахранят “победителят”, то те нямаше да искат да глътнат целия свят.
6.
Сега руснаците, тези алкохолизирани плазмодии, грачат, заплащат света с атомни бомби, като отплата за всички добри неща, с които са им помогнали германци и американци в началото на 1990. Ако не бяха получавали помощи от Запада, то днес Русия, тази смрадлива държава със 143 милиона палачи и затворници, нямаше да я има!
7.
Русняците са толкова нетърпеливи да блеснат. Колко много им се иска да натрият носовете на конкурентите си. И използват целия си живот в търсене на бляскави подвизи... Да нападнат Китай е страшно, да нападнат Съединените щати е още по-страшно. И накрая Русия си намери коя държава да нападне. Нападна Грузия. Превъзходството е 1 към 30. Лайняни герои. Каква брилянтна победа. И пак медали, шампанско - "Шипучие". Гуляха и още гуляят кремълските изроди !
8.
И само как воюват ! Подло. Без пагони. С лъжи и измами. Русия е народ от подлеци ! Ще почакаме, си казват подлите руснаци, докато съседът отслабне. От там нататък следва едно безкрайно шоу. “Олимпийски игри”, най-дребния цар, цар Путин Първи, се храни, като гребе със супена лъжица чер хайвер от риба калуга, дворци, олигарси, заграбване на украинския полуостров Крим, Новорусия. Казват си – с какво сме по-лоши от другите, а…! От там идва и злобата в руските черни душички …!
9.
Всяка година европейците организират хиляди шоуруми, автосалони на които да се хвалят и да продават новите постижения на икономиките си, на индустриите си… и руските тъпони ги няма никога никакви там … ТЕ, НАЙ-ГИГАНТСКИТЕ НИЩОЖАСТВА В СВЕТА ги няма там, защото нямат какво да покажат, те идиотите нямат никакви постижения. И никога няма да имат. Затова Русия мрази Европа и САЩ от една страна, а от друга страна руснаците мечтаят да притежават НЕРУСКИ КОЛИ, руснаците мечтаят да притежават френски, немски, английски, швейцарски, шведски, румънски, италиански, испански, чешки – коли, лъскави неща …
, Да ама Не! 90% от стойностните произведения в Русия (в СССР е създаден "Гулаг") са създадени от евреи (Чайковски...Достоевски, Тсалтиков-Щедрин, Гогол, Мусоргски), французи (балет), немци (вилицата, павиране на пътища - Лапорт), англичани(флота), швейцарци (краварство, сирене), шведи (ножици, леярство), американци (моливи и индиго - Армънд Хамър), италианци (учители по музика), испанци (кожарство, обувки), чехи (бира), шотландци (Лермонтов), араби (Пушкин)
Те наричат ​​американците глупави. Те напълно искрено се мислят за конкуренти на Европа и САЩ. Руските тъпаци се понаучиха да работят на компютри, работещи с операционна система на САЩ, свързани са към Интернет, който също е измислен от американците... и ги наричат глупаци ?! И по телевизията те заплашват САЩ и света с ядрена война !
Защо руснаците, самоопределили се като велики, не заплашват да конкурират IBM или Apple.
Спете спокайно американци, не съществува никаква опасност, даже и след 1000 години Русия да се конкурира с IBM или Apple…
Не искат, а,? Или не могат поради наследствена генетична увреденост, а само могат да заплашват света, че ще хвърлят атомни бомби.
Ако някой е забравил - атомната бомба е измислена също от американците.
11.
РУСНАЦИ, ако американците, които са дали толкова много на света ги наричате глупави, то тогава вие сте още маймуни, които живеят още по дърветата . Ако не обичате Америка, то моля, откажете се от американските технологии, напийте се
и пълзейки се скрийте в своите квартири, които миришат на миризливи чорапи, на повръщано, на мишки и хлебарки !
12.
По всички руски ТВ канали вървят неизменните реклами на “ГАЗПРОМ”. Не се рекламират никога стоки и услуги произведени във великата поднебесна руска империя. Ние! Ние! Ние сме на първо място в световното производство на газ. Боже мой, какво голямо постижение ?!. Половината от “Всемогъщия Газпром”, е собственост на Китай, а целия мениджмънт и инженеринг на “Газпром” в областта на газа е украински, а не Руски ! Руската икономика е базирана на суровини – като икономиките на страните от третия свят. Бедата не е в това, че страната продава суровини, Лошото е, че парите не отиват за развитие и иновации, а отиват за “Олимпиада” и “футболно първенство” и в бездънните джобове на Путиновата банда.

РУСНАЦИ, СКОРО ВМЕСТО ЧАЙ, ЩЕ ПИЕТЕ ГАЗ ! 
ХА НАЗДРАВЕ !
---------------------------------------------------------------------------------  


Гост

#239

2015-11-14 08:58

Да се сложи край ,на това несигурно време в което живеем!! До кога ще ги търпим ,да се гаврят с българският народ!! Децата ни заминаха на запад ,останаха старите хора да ги изнудват с данъци големи , с увеличение на пенсии с 2% от догодина ,а те карат коли за 100000 и ги пазят за още толкова не знайно от кого??

Гост

#240

2016-04-22 18:49

Макар и твърде закъсняла,тази мярка е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и неизбежна за българското общество,ако искаме да вървим напред!!!
Sheldon

#241

2016-05-17 03:08

Копоите от бившата ДС са като кърлежи в снагата на България. Трябва да се отстранят!


Гост

#242

2016-05-20 21:38

дано не е поредната 'фишка' измислена от другарите ДСари !

Гост

#243 Re:

2016-06-17 21:20

#137: -  

 България наистина е обречена на изчезване, и това си личи от събраните подписи "1 907", това говори, че българина не му пука, гледа само той, по-единично да се спасява, а държавата.....

Йордан Филипов

#244

2016-09-04 16:48

Това трябваше да го направим още 1990 ! Нищо никога не е късно да стане !

 


Гост

#245

2016-09-04 17:09

Защото съм убеден че трябва да има възмездие.
Dzhi

#246

2016-09-04 18:49

Защото заради тези агенти ние и нашите семейства сме в чужбина..


Гост

#247

2016-09-04 19:14

Лустрацията е единствения начин да скъсаме със гнилото и арогантно,нагло вмешателство на недостойни и коварни индивиди които са извършили най-голямото зло в историята на българският народ-а именно диктаторско управление на бкп,дс и произлизащите от това трагични последици !!!Трябва да направим така,че никога повече тези и техните потомци да нямат право да са на власт и да заемат ръководни постове в държавата!!Край ....да се свършва,стига търпение!!!

Гост

#248

2016-09-05 01:52

Това трябваше да стане по рано,но по добре късно от колкото никога.

Гост

#249

2016-09-05 03:18

Omryzna mi 27 godini da ni upravlqvat komunisti DS agenti. Te sa navsqkade v parlanenta, biznesa i vlasta!

Гост

#250

2016-09-05 08:30

това трябваше да се направи отдавна веднага след промените те много измряха и сложиха своите деца и внуци на отговорни постове освен така да се направи че и наследниците да носят вина