Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

#151

2011-05-22 01:50

Не приемам за нормални подобни прояви спрямо което и да е вероизповедание!

Гост

#152

2011-05-22 01:59

Крайно време беше!

Гост

#153 Re: Re: ГЛУПОСТ

2011-05-22 02:02

#142: Лаик - Re: ГЛУПОСТ

Точно така! В центъра на една европейска столица може да има само молове, бардаци и чалготеки, за да могат "европейците" да се отдават на любимите си "европейски" занимания, далеч по-възвишени от молитвата към Бога.


Гост

#154 Re:

2011-05-22 02:03

#32: -

напълно съм съгласна..., а и мое лично мнение е, че Атака като цяло е дело на самият Ахмед Доган. Той създаде тази партия, защото народа започна да губи доверие и разбира се загуби много гласоподаватели. С цел да запази мюсюлманите обединени, той създаде друга расистка партия начело с "Болен" Сидеров. За съжаление обаче никой не го взе насериозно. И след кратко мълчание от страна на Ахмед Доган, нали бате Бойко го понатисна малко (щото нямаше как, нали трябва да се хвърли прашец в очите на народа, та хората да си мислят че онези там работят) и изведнъж, както си мирува народът хоп и Воленчо решава да парави цирк......и разбира се Ахмед ага влиза веднага в действие като приканва мюсюлманите да се обединят.....хахахахахаха по добър сценарий и филм дори в Холивуд не са правили. Та казвам, омръзнахте ми вече с тези циркове всичко е ясно като в бял ден " Моля ви скрийте се вече или ще ви скрият, което ще е много кофти за съжаление, защото тогава ще пострада и бедният народ". АТАКА да се закрие!!!! ДПС да се закрие!!!!!.....


Гост

#155

2011-05-22 02:15

Крайно време е "Атака" и ДПС да бъдат заличени като неконституционни партии.Само че граждански организации не могат да сезират Конституционния съд /?/, а това могат да направят само държавни институции - Президент, Главен прокурор, Народно събрание, Министерски съвет. Нека адвокати на граждански организации да проучат как можем да разформироваме тези партии.

Гост

#156 Re: Петиция към главния прокурор Борис Велчев

2011-05-22 02:28

#63: - Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Ама като слушаш някой американец да ти говори на английски и да не го разбираш си готов да му вържеш обувките нали? Хайде стига смешки, щом като си такъв патриот тогава си ЯЖ българска храна, ОБЛИЧАЙ български дрехи, КАРАЙ българска кола, ГЛЕДАЙ български филми, СЛУШАЙ български попфолк, КУПИ СИ БЪЛГАРСКИ КОМПЮТЪР, български ТЕЛЕФОН.......и т.н. и т.н. и т.н.  Ей такива като тебе унищожиха ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, не турците, не циганите а такива като теб , дето само говорите за патриотизъм, а дори и малкият си пръст не помръдвате за да направите държавата по-хубава и по-спокойна. Когато останете на тясно не правите нищо друго освен да бягате с подвита опашака, бягайте без това БЪЛГАРИЯ ще е много по-добре без такива като вас......


Гост

#157 Re: Относно петицията.

2011-05-22 02:58

#105: Омана - Относно петицията.

Не разбирам само какво общо има историята???!!! Ако ще говорим за история, тогава нека ви припомня, че освен под Османско робство България е била и под Византийско робство. Защо бъгарският народ мрази толкова много турците, защо г-н Сидеров не замине за Гърция и не направи това пред някаква гръцка църква??? Те също са убивали и измъчвали българския народ, именно те са причината българите да останат толкова малко на брой. Византийците са изселили над 6 милиона българи в Мала Азия, а де говорим колко още са били принудени да се изселят по различните краища на Европа....Жалко е че мислите по този начин!! Никой не иска да се дели от стадото си, но повярвайте ми също така никой не иска да се присъединява към вашето стадо....не си мислете, че само вие съществувате на тази планета. А що се отнася до цитатите в Библията, същите ги има и в Курана, вярвам че ги има и в много други религиии...............Не сте единствените "хора" или "живи същества" на тази планета.......Останете си със здраве и нека Бог ви пази....

marystaneva

#158 Сидеров чел ли е Конституцията?

2011-05-22 06:27

"...Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човек...а и на гражданското общество.
Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
Вероизповеданията са свободни.
Религиозните институции са отделени от държавата.
Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.
Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.
Български гражданин е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин или който е роден на територията на Република България...
Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция.
Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.
Свободата на съвестта, свободата на мисълта и изборът на вероизповедание и на религиозни или атеистични възгледи са ненакърними. Държавата съдейства за поддържане на търпимост и уважение между вярващите от различните вероизповедания, както и между вярващи и невярващи.
Свободата на съвестта и на вероизповеданието не може да бъде насочена срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала или срещу правата и свободите на други граждани.
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.
Основните права на гражданите са неотменими.
Не се допуска злоупотреба с права, както и тяхното упражняване, ако то накърнява права или законни интереси на други...."
И т. н. :
http://www.parliament.bg/bg/const

Гост

#159

2011-05-22 06:28

Лумпенизирането на народа ще превърне България във врящо гърне.Райони като моя град,където турското население не е представено,но бедността е сериозна,се нуждаят от една малка искрица ,за да избухне недоволството.Не отклонявайте вниманието на българина.Истинският проблем не са малцинствата,а социалната несправедливост.Но нагнетената омраза е сляпа.Тя може да се излее по всякакъв повод.Волен Сидеров няма място в парламента.Той е срам за толерантния ни народ.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2011-05-22 06:56



Гост

#161

2011-05-22 06:58

Такава гнусотия не съм си и помислял, че ще бъде организирана. Призовавам всеки, без значение каква религия изповядва, да подкрепи справедливото искане!!!

Гост

#162

2011-05-22 07:05

За пьрви пьт се срамувам,че сьм бьлгарка!Не смея да си мисля какво би се случило на този,който посегне на мойта вяра...!!!

Гост

#163

2011-05-22 07:21

Оказва се, че България е кротко врящ казан на нетолерантност. Събитията вчера пред джамията в София са ужасяващи. Една политическа сила в парламента организира налилствен изказ на незачитане на правото на свободно вероизповедание. В Германия през 20те години на миналия век НСДАП е в нелегален статут, когато започва с терора си и са нужни повече от пет години докато успяват да завземат властта (Machtergreifung). Докато се осъзнаят политици и интелигенция, Хитлер създава условията за тяхното ликвидиране. В България такава политическа сила е ВЕЧЕ в парламента и игреа не малка роля за взимане на решения. ХОРА НЕ СПЕТЕ! БЪДЕТЕ С ОТВОРЕНИ СЕТИВА ЗА ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО ВАС! НЕ ПОВТАРЯЙТЕ ГРЕШКАТА Н МИНАЛИТЕ ПОКОЛЕНИЯ, ОТ ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО ДА СЕ ОКАЗВАТ СЛЕПИ ЗА ОПОСНОСТИТЕ, КAСАЕЩИ ЖИВОТА ИМ В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН!

Гост

#165

2011-05-22 07:45

Това, което се случи пред джамията е невероятен срам за България и още по-голям срам ще е, ако Сидеров продължава да е депутат. Вчерашните зосъдбни производства са, като че ли просто някакви хора са се спречкали. Това също е срамно

Гост

#166

2011-05-22 08:29

Човек който не уважава вярата на другия, е в добрия случай невярващ, или вярващ но екстремист.

Гост

#167

2011-05-22 08:32

Аз вече си казах мнението, и повтарям отново, че не само Волен Сидеров е за освидетелстване а ощр много други народни представители имат нужда от лечение. Дори прредлагам всеки който се кандидатира за президент на България или народен представител, първо да мине през психиатрията за преглед.

Гост

#168

2011-05-22 08:40


Гост

#169

2011-05-22 08:41

Петицията е добре формулирана -кратко и ясно,без всякави превземки, така че може да привлече максимален брой хора, включително и атеисти като мене.

Гост

#170

2011-05-22 08:55

Крайно време беше.

Гост

#171

2011-05-22 08:56

Трябва да се реагира на такива неща.

Гост

#172

2011-05-22 08:59

Тази петиция е доказателство,че в България има гражданско общество.Събудихме се.В гражданските организации е бъдещето на България,не в политическите партии.Имам надежда!

Гост

#173

2011-05-22 08:59

НЕ- на Агресията... НЕ - на Насилието... НЕ -на Жестокоста... НЕ-на Безобразията....
Това ли е ...ЧОВЕКЪТ...НАЙ-УМНОТО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.....................................ИЗЧЕЗНАЛИ СА ТОЛКОВА ЦИВИЛИЗАЦИЙ И ЕТО --КАКВА Е ТАЗИ В КОЯТО ЖИВЕЕМ...Къде е Еволюцията Ни...

Гост

#174

2011-05-22 09:01

Това е срам за България!

Гост

#175

2011-05-22 09:06

Изострянето на религиозните противоречия води само до кръв и сълзи.Позор за тези ,които провокират подобни сблъсъци.На България е нужен мир, а не гражданска война.