Protiv Naredbi MON

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията Protiv Naredbi MON


Гост

#76

2015-11-18 09:53

Аз уча в езиково училище и ми е трудно да стигна ниво C1 с часовете, които имаме, така че е безмислено да се намаляват
Читател на Толстой не на Винету

#77

2015-11-18 13:14

Идеята на това решение е основно да падне хорариума на учениците от ЕГ и да се възпрепятства тяхното образование в РЕНОМОРАНИ УНИВЕРСИТЕТИ зад граница. Така управляващите се надяват да напълнят оредяващите редици на студенти у нас и да вдигнат нивото на образование?! Не е тайна че част от НАШИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ дават пари? на служителите си за да запишат студенти в определена специалност. Другият важен момент е че част от качествените ябълки попаднали при гнилите такива също ще започнат да се развалят. С две думи на УПРАВЛЯВАЩАТА КЛАСА и трябват овчари и кравари а не ВЕТЕРИНАРИ.


Гост

#78

2015-11-18 20:00

Защото от възпитанието и образованието на сегашните деца зависи дали утре тук ще има държава България и дали населението ще живее добре. Днешните деца са народът утре.

Гост

#79

2015-11-19 20:03

В медиите се тръби за поправени учебни планове, но никъде в сайта на МОН те не са публикувани. Освен това в провинцията започват да се организират срещи с  директори и чиновници от инспекторатите за разяснения по тези планове. Странен инструктаж върху невидимото за обществеността, подработвана от изказвания за вдигане на часове по един или друг предмет. Къде обаче са документите за това? 


Гост

#80

2015-12-12 21:29

Подписах я и бих я подписала още милион пъти,защото обичам България,тази заради която не заминах в чужбина.Обичам децата на България и не искам и те да я напуснат заради бездарни и продажни политици!

Гост

#81

2015-12-13 18:41

''След като се запознахме с предложените наредби и приложенията към тях изразяваме възмущението си от това че нашите децата в 21 век ще имат по-малко възможност за качествено образование, отколкото ние имахме в 20 век.''

Ето това е, което шокира и с което сме Напълно съгласни. Като се започне от предучилищната ''забавачка'' - по 3 часа на ден, до завършване на средно образование, за университет не коментираме, всичко е деградирало;( Всичко е подчинено на нечий интереси, на на децата, разбира се, и всичко се прави за пари и ръководи от користни цели. Да се върне всестранното развитие/образование на учениците, а именно - условия за достъпен спорт, кръжоци, достъпни летни/зимни почивки за деца и ученици. Още връщане на училищните лекари, зъболекари, психолози и редовни профилактични прегледи на децата - 2 пъти в годината..Имаме и други предложения, но по-късно.. Не се подигравайте с децата на България моля.. 

32

#82 Re:

2018-05-10 06:52

#28: -  

Чудесно, че са ви образовали по чужд език! Де да бяха го направили и по родния!