Обявяване на местни избори 2015 за невалидни

Обявяване на местни избори 2015 за невалидни / Съобщения / Кой би платил евентуални слеващи избори? / Коментари


Гост

#1

2015-10-31 17:25

Да. Благодаря за съвета. Аз вече съм го постнал в Сурат тефтера само, че няма кой да се самосезира а не ние да пишем жалби които ще бъдат отхвърлени а след това в Административният съд също с мотивите, че нямаме правен интерес. По - добре е кандидатите да съберат каквото има в нета и да го проверят като в законният срок пуснат жалба в ОИК - ЦИК - Съд защото те са с правен интерес но за сега доколкото зная само Зелените ще оспорват или искат повторно преброяване понеже за Васко Гюров се съмняват, че е могъл да влезе в Общинския Съвет за няколко гласа.
Приятна вечер Ви желая !

Гост

#2

2015-10-31 19:07

Лично мнение. Абсурдно е да се надяваме, че ще глобят някого. Не си правете илюзии, едно е закона, друго е реалността. Всички я видяхме.

Гост

#3

2015-10-31 21:29

Откъде-накъде ще се кахаря кой ще плати касираните избори!... Много просто: партиите по чиято вина се касират...Ясно, че една подобна петиция е по-скоро знакова и на циганчетата е ясно, че нищо няма да излезе, но да се намерим на работа... Мафията от петиции се не трогва!... Те най- безцеремонно подправят документи и не им пука и това го правят такива като нас за пари... Петиции!... 


Гост

#4

2015-11-01 08:53

Защо са тези вопли, че нищо нямало да стане с петиции и др. форми на протест с/у безумията на правителството. Не се съботирайте сами. Задължителна необходимост е да заявим ясно, че не приемаме да бъдем мамени и категорично искаме честни избори, а не имитиране на такива. Факт и очевидност ли е масовата измама на изборите? Факт е! Всички го знаем. Тогава? Наш дълг е да не ги приемаме и това да го заявим ясно и категорично. Какво ще се получи след това са само все още предположения и докато те не са станали факт сме длъжни, ДЛЪЖНИ СМЕ да отстояваме позицията си категорично и на висок глас. А тя е НЕПРИЗНАВАНЕ НА ИЗБОРИ, ОСНОВАНИ НА ФАЛШИФИКАЦИИ И ИЗМАМА! Присъединете се към ПЕТИЦИЯТА.


Гост

#5

2015-11-01 16:51

Няма общинска избирателна комисия, която да не СЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВА от ПП ГЕРБ;
Няма "грешка", "поправка", "изчистване на несъответствие" в протоколите на секционните избирателни комисии, които да НЕ СА В ПОЛЗА на кандидатите на ПП ГЕРБ;
За какви "жалби" към общинската избирателна комисия става въпрос ?...
от автора

#6 Re: към всички

2015-11-02 10:55

#4: -  

 Имате право! Ние нямаме правен интерес, председателите на всички комисии са от ГЕРБ, но пък и няма никакво правно основание някой да обърне внимание на някаква си петиция. Това е моят висок глас на който заявявам, че не признавам резултатите от изборите при този начин на провеждане. Вие имате ли други някакви идеи за начин да остояваме тази позиция?
- моето мнение е че и протести не вършат работа...