Одобрявате ли легализацията на марихуаната за медицински цели?
Свържете се с автора на петицията
1. Диагнозата ми е МС и лекарствата не ми помагат
2. Медицинската марихуана е разрешена в страни с много развито здравеопазване
3. Алкохолът и тютюнът също са опиати, но не са забранени
4. Наркодилърите в България съвсем свободно си продават
стоката на деца и младежи
Re: Re:
#197: foobar - Re: тива
Канабис е правилно ,Коноп е в България ..... а Сатива и Индика са двата сорта канабис с различно действие
Сатива е лекият канабис който може да се ползва и през деня без да ти пречи на работният ти процес ,Индика е обратното супер силен и подходящ за рлакс и дълбок сън :https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BF
Требва да бъде легализрана и то не само за медицински цели, защото е не само лекарство но и безценен дар от природата който може да замести почти всички химически продукти а и да намали алкохолизма, който избива нацията,.
Защото е наложително
DO MINICHUSTECHO
Лекарчето-министъра ,може ли да си толкова прост и ограничен. Имате познание в областа на медицина и не искаш да подкрепяш това уникално растение което съществува от векове и се е използвало не само за лечение .Нали сте лекар ,трябва се грижите за здравето на хората а не да ги лишавате от лекарстовото който някои пациети се нуждаят.Но защо,я по добре да си я продаваме на черния пазар , за да си пълните алчните гуши и гъзове с пари. ВИЕ СТЕ ЕДНА МЪЖКА КУРВА ,КОЯТО БЛИЖЕ Х....
P.S - DA PAZISH PISMOTO MI V TAINA CHE EBAL SM TI PYTKATA MAINA !!!
Iskam xorata da jiveqt a ne da umirat i da palnqt gushite na tezi mafioti farmaceftichnite kompanii i vsichki neshtastnici okolo tqx plashtame im da ni trovqt i da si palnqt gushite Bog da gi nakaje.Xora osaznaite se za vsqka bolka ima i bilka kakto kazvashe lelq Vanga Bog da q prosti.
Легализация на Марихуаната ?
Моля да ми отговорите за какво точно е тази петиция.Легализация на марихуаната за медицински цели? Или легализация на орален спрей (който бил с съставки на марихуана) за печалба на фармацевтичните компании? В видеото си по БТВ господина говори за някакъв си спрей! За тази ли легализация става въпрос?
Канабиса е растение от природата, Господ го е дал. В държавата ни има много болни хора и тази билка може да им помогне.
Re: Легализация на Марихуаната ?
#215: пак ли - Легализация на Марихуаната ?
АБСОЛЮТНО....... Какво значение имат няколко човешки живота за тези психопати?? По-важното е Биг Фарма да си напълни сейфтчетата с мангизи,а другите нека си гният...........
Re: Re: Легализация на Марихуаната ?
#218: - Re: Легализация на Марихуаната ?
Аз тогава съм ТВЪРДО против легализацията на този спрей.Първото което е, че това може да има странични ефекти и слабо си мисля, че ще помага на хората, защото не това е начина по който той трябва да се приема за да лекува.Знам, че се прави някакво олио от канабиса ето това лекува.А с този спрей нищо чудно да има и странични ефекти надявам се не и потежки случаи............ ще ви нарека КУРВИ защото правите всичко за пари БОКЛУЦИ
Как да се откажа от шибаните ви глупости т.е да си отегля подписката в тази петиция.
| This discussion has been closed. |