ДО ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ
Свържете се с автора на петицията
То си е ясно, Божидар Томалевски, направи преди години в Англия, партия на емигрантите "Другата България", от няколко години е в парламента в България. Чеков и Угарчинска от Сдружение "Да", от Франция, същата работа, днес са около Кунева някакви. Така че тези съвети същото търсят, власт и просперитет, за смета на нас емигрантите.....
Подписах Петицията,защото се нарушават законните ми граждански и конституционни права!Не съм оторизирала никого да ме представлява пред каквито и да е институции.Смятам ВОС за незаконни,неизбрани от никого . Мое изконно право е аз да избирам кой да ме представлява и кои да защитава моите интереси Живеем в демократичен свят и тоталитарните прийоми,с които работят координаторите на ВОС, се отричат от емигранските общности по места-
Моля за малко внимание,касае всички нас в чужбина.В последно време се появиха разни организации,съвети и групировчици,които искат да представляват българските граждани извън страната.Като администратор на няколко страници с по няколко хиляди члена заемам твърда гражданска позиция и се обявявам против това някой да ме представлява и да взема решения,касаещи страната ни от мое име.Само по себе си това е лично мое мнение и не мога да пиша или говоря от ваше или на други името.Аз се обявявам против всякакви организации в ,и извън страната,които имат цел да използват моите данни.Това имах да ви пиша,вие сами си решавате.
Подписах петицията,защото намирам горенаписаното за коректно.Аз също не съм чела,чула.за такива комитети.Живея 15 години в Мадрид.
Re:
I NE SAM GOST KAZVAM SE NADQ I POTPISAX PETIZIQTA ZA6OTO SAM SAGLASNA SAS VSI4KO I SE IZVINQVAM AKO KOMENTARA MI E POGRUB NO NE MOJAX DA SE OVLADEQ POVE4E BQX VBESENA DO KRAEN PREDEL NO E TOVA KOETO MISLQ
Защо подписвам петицията?!?
Подписвам се защото никой няма право да се подписва и говори от мое име или от името на друг емигрант.
Може само ако всеки го удостовери с подписа си...
Не съм съгласен няколко самозванци ,цинични,високомерни,нагли и безочливи персони да се бият в гърдите от наше име.
Политиците ни съсипаха живота който водехме,унищожиха цели фамилии.
Разделига майки от децата,забравиха се близки роднини...
И до сега е така!
Закони за събиране на пари гласуват всеки ден,но закони за събиране на семейства няма...
Когато излизахме и бягахме от блатото в което ни вкараха,ние рискувахме всичко. Целия ни живот се обърна с краката нагоре..
Тръгнахме не знаейки накъде , без език , без да сме мислили дори че ще дойде ден да го направим..
Но нямахме избор... Тръгвахме към непознатото зарязвайки децата си при стари и болни родители в опит да ги спасим от гладна смърт.
Никой не бяга от хубаво ,казват старите хора....е , и ние не избягахме от хубаво.
След АДА през който минахме , след като погребахме майки и бащи ''като повечето от нас не успяха да присъстват и на погребенията'' ,някакви анимации решили да ни вкарат пак там от където избягахме...
Не , това няма как да стане! Нима държавата ме храни,или ще ми върне къщата която продадох за да излезна? Нима държавата някога ми е дала каквото и да е?
Родина!!!
Но чуждата държава ми даде повече от колкото съм мечтал някога!
Майка ми ,без дори един час стаж , я лекуваха повече от 10 години безплатно...
Беше болна от РАК.... Никой не ме рекетираше за пари ,както правят БГ ''лекарите''
Сложих ги в кавички защото не са лекари а рекетьори.
Скоро закъса един български автобус на Юбим с 63 човека. Обадих се на консулства , говорих с представител...защо не направиха нищо за да помогнат на тези хора?
Но чуждите им помогнаха. Французи - Червения кръст - Полиция и Линейка..нахраниха ги и утолиха жаждата им.Но не и български представител.
За какво са сложени там? Може би само за да се хранят с незаслужени пари?!?
Няма посолство или консулство по света - Българско - в което да има чакалня,да има тоалетна , да има ред , да има уважение , и да няма взимане на пари в пъти по високи от реалната цена.
Хайде сега да помислим... Значи политиците , консулите ,посланниците и други държавни органи,които получават МНОГО пари за да се грижат за нас ,не го правят , та какво остава за някакви анимации които щели да го правят безплатно!?!?
Разбирам че на политиците това им допада заради гласове при гласуване... Но не става така тарикатчета :)
Ние емигрантите не сме овцете които сте натикали в ъгъла и за 2 кебапчета си ги разигравате като игра на хазарт...
Ние вече знаем как трябва да живее нормално всеки човек...
Знаем какво е да има истинска полиция ,а не побойници / рекетьори.
Знаем какво е ред и дисциплина.
Тези търтеи ,които се опитват да застанат и да подписват и говорят от наше име,ще се спънат много лошо..
Знам че са безочливи като български политик пребоядисан няколко пъти...
Но аз и много други емигранти ,никога няма да се съгласим да ни представят няколко пауна..
Не само се подписвам под петицията , но и ЗАБРАНЯВАМ да се говори от мое име.
Ако все пак искат да изпълнят мечтата си да ходят по коктейли с депутаЦи,то нека когато подписват от чуждо име,преди това да вземат документ с подписите на тези които са съгласни.
Надявам се да съберат поне 20 / 30 подписа... Това ще са само те и децата им :)
Защото името голямо ''Временни Обществени съвети на българите в чужбина'' , но кухо.
Зад тази ''пишман организация'' няма дори 50 човека. Друг е въпроса че си присвояват групи,като обещават на админите постове.
За да е ясно на всички...Просто намират един администратор на група от няколко хиляди,навиват го да стане един от тях,като обещават да го направят ПРЕДСТАВИТЕЛ на емигрантите в страната в която е. И така веднага добавят тази група и хилядите в нея ,като свои последователи...
Та затова подписвам срещу тези самозванци,и ако се наложи ще ги съдим...
Още повече хора,които не познавам.
Защото не съм съгласнапроблемите на емигрантите да се решават от измислени личности, които са далеч от нашия живот зад граница.Те ще бъдат поредните чиновници на гърба на обикновенния човек!
ZASHTOTO PAK SHTE SUCHAT PARITE NA DANAKOPLATECA.OT TAKAVA SHURO BAJANASHTINA SME NA TOZI HAL.DA SE SKITAME PO ZEMIATA.NEMILI NEDRAGI.KOI NI PITA NAS KAK JIVEEM V CHUJBINA..NE ISKAM RAZNI NEPOZNATI DA SE MESIAT V JIVOTA NA HORATA KOI GI POZNAVA TEZI PISARUSHKI I KOI GIE IZBRAL AZ LICHNO NESAM GLASUVAL ZA TAKIVA KOMITETI I OSHTE PO VECHE NESAM I ACHUVAL
Подписах петицията, защото не желая някой друг да взима решения вместо мен. Пък и честно казано се съмнявам че тези личности знаят истинското значение на думата емигрант.
що за глупост са тези нови ала бала!
Има посолства и консулства на които се плаща точно и за това! Ние сме бьлгарски граждани!
Re:
do bolka vyarno posolstvata darjat da vzemat ludi pari za da ti zaveryat 1 dokument 30E
Пак някакви печалбари, няма ли да се наситят вече??
2015-07-26 02:20
Защо подписвам петицията?!?
Подписвам се защото никой няма право да се подписва и говори от мое име или от името на друг емигрант.
Може само ако всеки го удостовери с подписа си...
Не съм съгласен няколко самозванци ,цинични,високомерни,нагли и безочливи персони да се бият в гърдите от наше име.
Политиците ни съсипаха живота който водехме,унищожиха цели фамилии.
Разделига майки от децата,забравиха се близки роднини...
И до сега е така!
Закони за събиране на пари гласуват всеки ден,но закони за събиране на семейства няма...
Когато излизахме и бягахме от блатото в което ни вкараха,ние рискувахме всичко. Целия ни живот се обърна с краката нагоре..
Тръгнахме не знаейки накъде , без език , без да сме мислили дори че ще дойде ден да го направим..
Но нямахме избор... Тръгвахме към непознатото зарязвайки децата си при стари и болни родители в опит да ги спасим от гладна смърт.
Никой не бяга от хубаво ,казват старите хора....е , и ние не избягахме от хубаво.
След АДА през който минахме , след като погребахме майки и бащи ''като повечето от нас не успяха да присъстват и на погребенията'' ,някакви анимации решили да ни вкарат пак там от където избягахме...
Не , това няма как да стане! Нима държавата ме храни,или ще ми върне къщата която продадох за да излезна? Нима държавата някога ми е дала каквото и да е?
Родина!!!
Но чуждата държава ми даде повече от колкото съм мечтал някога!
Майка ми ,без дори един час стаж , я лекуваха повече от 10 години безплатно...
Беше болна от РАК.... Никой не ме рекетираше за пари ,както правят БГ ''лекарите''
Сложих ги в кавички защото не са лекари а рекетьори.
Скоро закъса един български автобус на Юбим с 63 човека. Обадих се на консулства , говорих с представител...защо не направиха нищо за да помогнат на тези хора?
Но чуждите им помогнаха. Французи - Червения кръст - Полиция и Линейка..нахраниха ги и утолиха жаждата им.Но не и български представител.
За какво са сложени там? Може би само за да се хранят с незаслужени пари?!?
Няма посолство или консулство по света - Българско - в което да има чакалня,да има тоалетна , да има ред , да има уважение , и да няма взимане на пари в пъти по високи от реалната цена.
Хайде сега да помислим... Значи политиците , консулите ,посланниците и други държавни органи,които получават МНОГО пари за да се грижат за нас ,не го правят , та какво остава за някакви анимации които щели да го правят безплатно!?!?
Разбирам че на политиците това им допада заради гласове при гласуване... Но не става така тарикатчета :)
Ние емигрантите не сме овцете които сте натикали в ъгъла и за 2 кебапчета си ги разигравате като игра на хазарт...
Ние вече знаем как трябва да живее нормално всеки човек...
Знаем какво е да има истинска полиция ,а не побойници / рекетьори.
Знаем какво е ред и дисциплина.
Тези търтеи ,които се опитват да застанат и да подписват и говорят от наше име,ще се спънат много лошо..
Знам че са безочливи като български политик пребоядисан няколко пъти...
Но аз и много други емигранти ,никога няма да се съгласим да ни представят няколко пауна..
Не само се подписвам под петицията , но и ЗАБРАНЯВАМ да се говори от мое име.
Ако все пак искат да изпълнят мечтата си да ходят по коктейли с депутаЦи,то нека когато подписват от чуждо име,преди това да вземат документ с подписите на тези които са съгласни.
Надявам се да съберат поне 20 / 30 подписа... Това ще са само те и децата им :)
Защото името голямо ''Временни Обществени съвети на българите в чужбина'' , но кухо.
Зад тази ''пишман организация'' няма дори 50 човека. Друг е въпроса че си присвояват групи,като обещават на админите постове.
За да е ясно на всички...Просто намират един администратор на група от няколко хиляди,навиват го да стане един от тях,като обещават да го направят ПРЕДСТАВИТЕЛ на емигрантите в страната в която е. И така веднага добавят тази група и хилядите в нея ,като свои последователи...
Та затова подписвам срещу тези самозванци,и ако се наложи ще ги съдим...
| This discussion has been closed. |
Подписах петицията, защото е недостойно, некоректно, неморално , хора, които не познавам и не ме познават , да ме представляват и да защитват моите интереси независимо на какво ниво ! Мое изконно право е аз да избирам кой да ме представлява и кои да защитава моите интереси ! Всичко останало е едно пошло търгуване по български и отчитане на несъществуваща дейност заради това да се печелят пари и дивиденти поради предстоящи избори!!