Петиция срещу фермата за норки в с. Любен Каравелово - до Варна
Свържете се с автора на петицията
Животновъдството като цяло има най-голям дял в замърсяването на Планетата. Хора, спрете да използвате животни и животински продукти поне за няколко години, за да се възвърне баланса. Има заместители на месото и млечните, на дрехите и обувките....Тези норки имат право да си живеят живота в горите, а не да си го жертват за разглезени и неосъзнати бизнесдами. Ако сме истински Пазители на Природата, то тогава първо ние даваме примера - ставаме вегани.
Възбуждам се
от одрани животни и разни умрели неща, дори всеки път мастурбирам като видя прегазено куче с червата навънка. Изпитвам оргазъм при всеки допир на кучешки език в клитора ми и за това се мажа с мас по косматата ми футка, провиснала от кучешки зъби.
Против съм отглеждането на животни,с цел използването на техните кожи!
Обичам животните!
Онези хора нямат право да трупат богатства за сметка на беззащитни създания.
Тези животинки не го заслужават. И те имат души..
И съм против измъчването им,убийствата и използването им за каквато и да е цел!!!
Ако това е истина и тази ферма найстина съществува.Медийте и институцийте трябва да обърнат незабавно внимание на това.Аз лично подписах тази петиция,но не видях никакви доказателства,че найстина съществува ферма в която се гледат норки и се използват за пройзвотство на палта или някакъв друг вид текстилна промишленост.Дайте доказателства за това което трърдите.
| This discussion has been closed. |