Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
икономически изгодноб Ако променим тона ще решим проблема.
https://www.youtube.com/watch?v=J2-eYFBxi2A
Тези жестоки деяния за огромна жалост са присъщи единствено на човека. Не е хуманно избиването на хора в газови камери и използването на кожите им. Но защо да е хуманно избиването на животни с цел използването на кожите им. Не мисля, че ще има нормални хора, които да закупуват палтата от норки. Това ще бъдат палта изтъкани от садизъм, егоизъм, безчовечност и само низши и долни страсти.
За прасета и телета може, за норки не? Маате нехуманни кифтаци, а?
Изроди мръсни ! Защо няма институции и органи които могат да спрат тези зверства,но глобално,не само в България ...до кога ще я караме така,на къде отива всичко?! Дано отговорните за тези нечовешки действия да им се върне тъпкано,не от някой друг,а от съдбата и от Господ
Подписах защото сьм против избиването на животни.Трудно ми е да повярвам,че е вьзможно подобно нещо да се случва.Това трявба да спре.
С общи усилия можем да спрем Против насилието над всякъкви животни!!!
Това е ужасно! Неописуемо страдание за животните,на което трябва да попречим на всяка цена!
Re:
пълно безумие как може такова нещо може да не съм толкова голяма но те разбират ли че да убиеш животно или дори мравка е като да убиеш човек иска ми се да спрът със тези идиотщини
| This discussion has been closed. |