Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора
Свържете се с автора на петицията
Нещата в тази ферма никак няма да са брутални, навсякъде го пише, не го ли прочетохте?! Няма да има нехуманно отношение, същ така това няма да са диви животни! И не, няма да се дерат живи!! Прочетете повече и не вярвайте на глупости, моля ви!
Омръзна ми да чета нелепи коментари написани от невежи хора. Ако ще сте против нещо и ще плюете толкова тази ферма поне си направете труда да се запознаете с фактите. Някои казват, че този бизнес е забранен от закона .... Кой закон искам да попитам го забранява бе хора? От къде ги измисляте подни небивалици? И хората ви казват , че става въпрос за хуманно отглеждане , с вие отново си говорите как тези животни ще ги дерат живи.... Не осъзнавате ли , че говорите пълни измислици?!
Подписах защото ми звучи като концлагер. Само дето ги отглеждат, преди да ги убият заради кожата им.
Прочете внимателно какво казват хората! Какво ви звучи и каква е истината са две напълно различни неща! А ако обичте животни си вземете нездомно куче като начало, вместо само да се правите на любители на животните .
По нищо не се различава от останалите ферми, каква е разликата с кравите, свинете или агнетата, които си хапвате днес??
Аз съм за - животните да живеят на свобода без да бъдат убивани- нито за храна, нито за дрехи, нито за експерименти, нито за забавление, нито да бъдат третирани като домашни любимци, всичко това следва порочен кръг от събития, от което страдат не само животните , но и хората и земята.
Не знам на какъв език трябва да ви се напише, че това НЕ са защитени видове, а специално отгледани във ферма за конкретни цели! А пък ако ми кажете как точно хората и планетата ще пострадат от появата на такава ферма, много ще съм доволен! Голям драматизъм! Коментар 504, много правилно описваш нещата!
Да, наистина май някои хора отказват да разберат, че това не са защитени видове, ама подписват нещо, което даже не знаят какво е!!! Аз никаъде не виждам да има насилие, одиране и т.н.
Роднините на собственика пак решиха да се изкажат. На всички останали предлагам да се включат в групата във Фейсбук, за да се координират по-нататъшни действия:
facebook.com /groups/ 652786004865698?ref=m_notif¬if_t=group_r2j_approved&actorid=100009136253474
Re:
Не разбрахте ли , че това НЕ са защитени видове, а американски норки. Дивите европейски норки са защитени! Когато решите да коментирате поне прочетете малко повече.
Re:
Ахахах да, ти прочети малко повече, има си информация, че условията, които първоначално са били упоменати не се спазват, ни най-малко. Сериозно ли вярваш, че алчен путьо бизнесмен в България ще спазва хуманно отношение към когото и да е?
Re:
След като ще им се отнема живота има ли значение как ще става това? Защо някой само за да задоволи суетата си,трябва да лиши тези създания от живот?
| This discussion has been closed. |