Не на въвличането на България във военни действия в Украйна


Гост

#51

2015-02-02 17:44

Не на въвличането на България във военни действия в Украйна!

Гост

#52

2015-02-02 23:53

Войните в Украйна, Сирия, арабския свят са престъпления срещу човечеството. Всички, които подстрекават и предоставят оръжие за тези войни са военнопрестъпници.

Гост

#53

2015-02-03 07:23

Войната в Украйна е резултат от най-подла и отвратително грозна намеса на правителството на САЩ във вътрешните работи на суверенна държава, чрез финансиране на малки лумпенизирани и фашизирани части от нейното население!

Гост

#54

2015-02-04 07:11

Аз съм абсолютно против война в Украйна и изпращането на български контингент там!!!!
Призовавам всички които, получат повиквателни за подобно нещо да ги изгорят публично, както правеха американските младежи по време на войната на САЩ във Виетнам!!!!
Аз съм полагал клетва да служа на НР България , а не на про-американски и про-европейски правителства, които ПРЕДАВАТ българските национални интереси и превръщат страната ни в лакей на агресори!!!!!
Моля, операторите на сайта да разпространят това мое мнение, като призив към всички хора в България и по света. Не се страхувам името ми да стои под думите ми.

Гост

#55

2015-02-05 20:08

НАТО не ни е нужно! Особено като защитник! То е само ЗАПЛАХА за световния мир!!!
гост

#56

2015-02-10 21:03

Добрин Петков

БЪЛГАРИЯ ЗАПАЗВА ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ В ПРЕДСТОЯЩАТА ВОЙНА!
БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ТОЛЕРИРА ЧУЖДА ВОЕННА ТЕХНИКА, ЧУЖДИ ВОЕННИ ЕДИНИЦИ И ДЕЙСТВИЯ НА НАША ТЕРИТОРИЯ! ПРИ ОПИТ ДА БЪДАТ ВКАРАНИ ОПИСАНИТЕ ПО-ГОРЕ, ЩЕ БЪДЕ СМЕТНАТО ЗА ЧУЖДА ВОЕННА ОКУПАЦИЯ НАД РОДИНАТА НИ И МИГНОВЕНО ЩЕ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА СМЕТКА НА ВИНОВНИТЕ ЛИЦА, ЛИЦА КОИТО ЩЕ БЪДАТ КВАЛИФИЦИРАНИ КАТО НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ВЪВЛИЧАЩИ БЪЛГАРСКИЯ МИРОЛЮБИВ НАРОД ВЪВ ВОЙНА! ВОЕННАТА ТЕХНИКА ЩЕ БЪДЕ ОТПРАТЕНА! ВИНОВНИТЕ ЛИЦА ЩЕ ПОЛУЧАТ НАЙ-СУРОВИ НАКАЗАНИЯ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!
БЪЛГАРИТЕ УВАЖАВАМЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ, УВАЖАВАМЕ НАТО И РУСИЯ, ВЕЛИКИЯ ИЗТОК И ЗАПАД, УВАЖАВАМЕ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ И НРАВИ, НО БЪЛГАРИЯ ОТ ТУК НА СЕТНЕ ПОЕМА ПО СВОЙ ПЪТ, ПО ПЪТЯ НА МИРА И ДОБРУВАНЕТО С ВСИЧКИ НАРОДИ, ОТ ТУК НА СЕТНЕ ВСЕКИ НАРИЧАЩ СЕБЕ СИ БЪЛГАРИН Е ПОСЛАНИК ЗА МИР ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ!
БЪЛГАРИЯ Е МИРНА СТРАНА И НЯМА ДА УЧАСТВА ВЪВ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ КЪМ НИТО ЕДИН НАРОД И ЕТНОС! НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ СМЕТКИ ЗА РАЗЧИСТВАНЕ ЕДИНСТВЕНО С МАЛКАТА ШЕПА НЕГОДНИЦИ ИГРАЕЩИ СИ НА ПОЛИТИЦИ ВЕЧЕ БЛИЗО 30 ГОДИНИ, САМИ ЩЕ СИ РЕШИМ ТОЗИ МАЛЪК И НЕЗНАЧИТЕЛЕН ПРОБЛЕМ БЕЗ ЧУЖДА И ВЪНШНА ПОМОЩ!
БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА ДОБРОТО, ЧОВЕЧНОСТТА И ЛЮБОВТА, ТАКА И ЩЕ ОСТАНЕ, ТУК МИРНО И СГОВОРНО ЖИВЕЕМ БЪЛГАРИТЕ, СБОР ОТ ВСЯКАКВИ ХОРА ОТ ВСЯКАКВИ ЕТНОСИ, РЕЛИГИИ И СОЦИАЛНИ ГРУПИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ, ЗАНАЯТЧИИ, ХОРА НА ИЗКУСТВОТО, ЛЕНТЯЙ, ДЕЦА, ЖЕНИ, МЪЖЕ И СТАРЦИ НО НЕ И ВОЙНСТВЕНО НАСТРОЕН НАРОД КЪМ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ! ТОВА КОЕТО НИ ПРАВИ ЕДИННИ Е НАШИЯ ОБЩ ХИЛЯДОЛЕТЕН БЪЛГАРСКИ ДУХ!
ГОТОВИ СМЕ НА ВСИЧКО ДА ЗАЩИТИМ И ОТСТОИМ ТАЗИ НАША ПОЗИЦИЯ ПРЕД ОСТАНАЛИЯ СВЯТ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА ЗАПАЗИМ МИРЪТ!
ПОДКРЕПАТА НА НАПИСАНОТО ДА ГОВОРИ ЯСНО ЗА ГОТОВНОСТТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ОТСТОИ ТАЗИ СВОЯ ПОЗИЦИЯ И НАЙ-ВИСША ЦЕЛ!
ЕДИН ОТ НАРОДА, ЕДИН ОТ ЛЪВОВЕТЕ!
ВСИЧКИ ЗАЕДНО, РЪКА ЗА РЪКА И СЪ БОГА НАПРЕД!
‪#‎НЕНАВОЙНАТА‬ ‪#‎ДАНАМИРА‬


Гост

#57

2015-02-11 00:50

//БЪЛГАРИЯ Е СТРАНАТА НА ДОБРОТО, ЧОВЕЧНОСТТА И ЛЮБОВТА, ТАКА И ЩЕ ОСТАНЕ, ТУК МИРНО И СГОВОРНО ЖИВЕЕМ БЪЛГАРИТЕ, СБОР ОТ ВСЯКАКВИ ХОРА ОТ ВСЯКАКВИ ЕТНОСИ, РЕЛИГИИ И СОЦИАЛНИ ГРУПИ, ЗЕМЕДЕЛЦИ, ЗАНАЯТЧИИ, ХОРА НА ИЗКУСТВОТО, ЛЕНТЯЙ, ДЕЦА, ЖЕНИ, МЪЖЕ И СТАРЦИ НО НЕ И ВОЙНСТВЕНО НАСТРОЕН НАРОД КЪМ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ! ТОВА КОЕТО НИ ПРАВИ ЕДИННИ Е НАШИЯ ОБЩ ХИЛЯДОЛЕТЕН БЪЛГАРСКИ ДУХ!
ГОТОВИ СМЕ НА ВСИЧКО ДА ЗАЩИТИМ И ОТСТОИМ ТАЗИ НАША ПОЗИЦИЯ ПРЕД ОСТАНАЛИЯ СВЯТ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ДА ЗАПАЗИМ МИРЪТ!''

Много Добре и Правилно казано;) Поздравления за автора на тези думи, които са всъщност и наше мнение:)))!!! Никаква война! Амин! Ние сме миролюбив и духовен, работлив народ!!!


Гост

#58

2015-02-11 02:04

Няма добра страна в никой конфликт. Всичко се справи за власт и пари от оръжие. Жертвите са хората! Не на войната!
Петър Петров

#59 Re:

2015-02-11 12:30

#9: -  

 Точно така! Краят на партийната демокрация е близо! Колкото по-бързо обществото разбере, че "представителната демокрация" е цирей за изрязване, толкова по-бързо ще напреднем с истинската, пряката демокрация! В 21-ви век живеем все пак! Технически средства безброй за упражняване на вота ни на всякакво ниво, местно и държавно! 


Anonymous

#60

2015-02-21 22:54

Православна България не бива да става жертва на американско-протестантско-ционистко-нацистките интереси!