Срещу повторния избор на Вежди Рашидов за министър на културата
Свържете се с автора на петицията
ДОЛУ любимият клоун на ББ - тази грозна карикатура - мултакът Рашидов! Вън!!!
Но, моля ви, нима нямаше по - подходяща дума от "приоритизиране" ? Или високият стил на другото недоразумение Цв. Цв.толкова блестящ и неотразим ви е объркал речника?
Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра!
Айде спретнете една и за "седесарчето" Лукарски
че иначе катарзисите ще са много половинчати.
Хем да видим КОЙ назначава -- Фейсбук или задкулисието ;)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Не на това назначение
Културата е спойката, която е спасила българския народ през вековете. Начело на министерство на културата да е толкова очевидно неподходящ човек /меко казано/ е трагедия.
това лице като министър на културата е обида за здравия разум и добрият вкус
С петиции срещу тия идиоти и мафиоти не става. Трябва да се излезе на площада и да бъдат свалени всичките накуп иначе само си губим времето, а те трупат пари от кражби.
Българският министърът на културата не може да псува на всяко второ изречение, да хули България и българите, да бие служители на пост и да има взимане даване с най-корумпираните личности в държавата. При все че е скулптор, той има тревожно ниска култура.
Както сатаната влезе трайно в църквата, така с този в кулрурата ще се навлече - антикултурата..Защо го избират, да работи за турското самосъзнание на българите и да краде...То като му видиш само физиомутрата, ясно ти е за каква "култура" става въпрос...Да се изхвърли и то по-скоро, подписахме петицията
Мултаци, шибучици, мощи... Несвързано пелтечене, излагащо присъствие, безумни "реформи" в посока към търгашество и кич. Аман от този човек, достатъчно време имаше да се изложи мащабно в предишния си мандат. Омръзна ми да ме е срам от правителството ми и да оцелявам ВЪПРЕКИ него. Работата ми е в областта на културата, област все по-дива и неуютна именно заради такива като Рашидов. СТИГА.
| This discussion has been closed. |