За гражданско участие и дългосрочни реформи в сектор "Сигурност"

Радостина Якимова
Авторът на тази петиция

#1

2014-10-16 11:36

Подкрепям петицията, защото се противопоставям на задкулисието, вземането на решения "на тъмно" и липсата на дебат по общественозначими теми.

Гост

#2

2014-10-16 13:56

Българските политици,и политически партии носят отговорност,за Държавата България!
Крайно време е,да слушат Народа,какво иска,защото същият,този Народ,може да ги съди!!!

Гост

#3

2014-10-16 16:55

Нека всички граждани и ясно и категорично покажем, че хората, които решават това какво ще стане сме само и единствено ние - хората в тази държава. Да спрем своеволията на тези, които купуват гласовете на неграмотните и слабообразованите, като по този начин погазват законите и така силно прокламираните демократически ценности.

Да подкрепим този протест и покажем на всички тези, "демократично" избрани, че никоя част от обществото не е уязвима към техните игри и механизми, чрез които ограбват и малкото останало в нашата Родина... защото "Съединението прави силата"... а силата - силата е в нас!


Гост

#4

2014-10-22 15:42

Адмирации за изваждането на този толкова основен проблем. Корупцията под каквато и да е форма, никога не е била в полза на обществото, а все пак... услугата сигурност приоритетно трябва да е в полза на обществото и да създава равнопоставеност. Кураж в неравната борба за тази идея, защото бог подкрепя праведните!