ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО

Свържете се с автора на петицията

Тази тема за дискусия е автоматично създадена с петицията ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО


Гост

#401

2016-02-21 05:16

''Да си върнем България!!! Без НАТО, без бежанци, без ЕС, без глад и мизерия. Да върнем децата си, и да доживеят старините си родителите ни, и ние самите!!!'' Podkrepqme!!!

 


Гост

#402

2016-02-21 08:48

Dano taka se opravi tazi durjava zashtoto ne se vijda mladoto pokolenie kak shte jiveqt v po tejka kriza ot tazi

Гост

#403

2016-02-21 13:33

Осъждам робството под всякаква форма.

Гост

#404

2016-02-21 13:49

ЕС и нато...съдействат единственно за упадъка и деградацията на България и българите.

Гост

#405

2016-02-21 15:44

Всеки нормално мислещ българин знае, че България няма място нито в "хайваНАТО", нито в "пЕС".

Дори Ванга е казала, че България ще има бъдеще, ако се присъедини към Русия. И това е вярно. 

Без закрилата на Русия, ние сме обречени. Нищо добро не ни чака, ако останем в ЕС и НАТО.

 


Гост

#406

2016-02-21 16:03

1. Защото съм БЪЛГАРИН и искам да си остана такъв, както и децата ми!!! ЕС и НАТО нямат нищо общо с България, пък и двете "организации" ни затриват!
2. Защото никой никога не ни попита - искаме ли ги? Това е ДИКТАТУРА, а не наложена силом "демокрация".

Гост

#407

2016-02-21 16:42

Искаме излизане от ЕС и НАТО,защото тотално ни разказаха играта. ВЪН ОТ ЕС


Гост

#408

2016-02-21 18:13

Подписах тази петиция, защото ЕС И НАТО противопоставят християни срещу християни и насилствено ни принуждавт да приемаме хора от други религии. Стандарта на живот ни пада моралните ценности изчезнаха, страната ни се топи.

Гост

#409

2016-02-21 20:24

Не желаем никакво НАТО и Американския ви продажен съюз!!!!!


Гост

#410

2016-02-22 06:27

Iskam Bulgaria da se opravi!!!Iskam,decatani da jiveqt po-hubav jivot.Po-dobri zaplati,po-dobri pensii za pensionerite,bezplatno zdraveopazvane.Premahvane na energiinite monopoli i mn,mn drugi neshta........

Гост

#411

2016-02-22 10:24

България няма абсолютно никакви ползи от подобно "членство", а само вреди!!! С помощта на тия изроди, България се обезоръжи, тотално съсипа икономиката си, дава немислими човешки жертви, заради нездравите интереси на американци и западните европейци, търпи огромни ограничения във бизнеса и изобщо - МЯСТОТО НИ НЕ Е В ПРЕХВАЛЕНИЯ ЕВРОБАРДАК!!!!!!!!!!!!!!! НАТО беше създадено когато имаше Варшавски договор на страните от Източна Европа... Същия Варшавски договор преди много години беше разтурен, но НАТО остана като рекетьор на мирни държави по цял свят!!! Не желая да съм член на банда престъпници от САЩ и Западна Европа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( Никой не ни е питал искаме или не искаме да сме член там!!! Това са болните амбиции на един идиот, който в момента трябва да бъде в затвора, но се изживява като....... Да, за Соломон Паси става въпрос!!! Той ако е разумен, много добре знае какви ги върши и за какво трябва да бъде в затвора!!! :( :( :(

Гост

#412

2016-02-22 11:09

Разрухата на България след приемането ни за членове на НАТО и ЕС,са очевадни!Срутена икономика,занижено образование,лишаване от боеспособна армия,която да е в състояние да защити България,корупция по всички етажи на управление и т.н!Подписвам петицията за да се спре геноцида към българите!

Гост

#413

2016-02-22 11:46

За да се спаси нацията от европедалския гнет, и най вече да изолираме вредното сътрудничество със турските уроди за което ни задължават новите господари от именно тия две организаций
Оня дето помни

#414 Re: Не е попитал друг път.

2016-02-22 13:19

#1: -  

Всички избори от 20 г. насам са печелени от партии или кандидати, открито заставали на про-НАТОвски позиции (колко искрено е било това е друг въпрос). Така че само идиот може да твърди, че никой не бил питал народа като вкарал България в НАТО и ЕС.

Оня дето помни

#415 Излизането от НАТО е равно на самоубийство.

2016-02-22 13:20


Има два безспорни факта:

1. Няма в нашия черноморски регион страна, не член на НАТО, която през последния четвърт век да не е била обект на агресия от страна на Русия. Някои - по няколко пъти.
2. Няма страна, член на НАТО, която Русия е посмяла да нападне. Няма и да има.
 
Затова всеки, дето иска България да излезе от НАТО е или кръгъл идиот, или е рубладжия, путинолизец и национален предател, дето иска на направи България лесна плячка на руския империализъм. А най-вероятно е и двете.
петиция за тъпаци

#416

2016-02-22 13:33

Тази петиция ще послужи за пребрпяване на идиотите в България. Радвам се, че я има. Марш в Русия рубладжии.


Гост

#417

2016-02-22 14:30

Здравейте,подписах тази петиция,защото ни бяха отнети извоювани ЧОВЕШКИ ПРАВА ,които въпреки това останаха в КОНСТИТУЦИЯТА на Р .БЪЛГАРИЯ.Намалихме се с повече от 2000000 българи,но депутатите все още са 240 човека със повече привилегии от преди.Народа рови във кофите за боклуци,а тези ,които взеха голяма част от заводите и властта в ръцете още повече ни ощетиха.На всеки му е ясно,че БЪЛГАРИЯ си отива-но ние останалата част от народа казваме своето СТИГА и започваме да търсим ОТГОВОРНОСТ и ще възтановим БЪЛГАРИЯ,като им обещаваме ,че ще направим най -богатата страна в ЕВРОПА отново ще я върнем там където и е мястото ПОЗДРАВИ -Иван Цветанов.

Гост

#418

2016-02-22 15:34

Защотото съм българка, на която е отнето и гражданството!!! Европейският съюз е загрижен единственно за емигрантите-терористи, като ги подсигурява много повече от нас, които сме работили 40 години и живеем с 400 евро на месец!!! Какво направи ЕС за нас??? С какво се загрижи за нас европейците???

Гост

#419

2016-02-22 17:15

''Здравейте,подписах тази петиция,защото ни бяха отнети извоювани ЧОВЕШКИ ПРАВА ,които въпреки това останаха в КОНСТИТУЦИЯТА на Р .БЪЛГАРИЯ.Намалихме се с повече от 2000000 българи,но депутатите все още са 240 човека със повече привилегии от преди.Народа рови във кофите за боклуци,а тези ,които взеха голяма част от заводите и властта в ръцете още повече ни ощетиха.На всеки му е ясно,че БЪЛГАРИЯ си отива-но ние останалата част от народа казваме своето СТИГА и започваме да търсим ОТГОВОРНОСТ и ще възтановим БЪЛГАРИЯ,като им обещаваме ,че ще направим най -богатата страна в ЕВРОПА отново ще я върнем там където и е мястото ПОЗДРАВИ -Иван Цветанов.''
 
Браво:)! Напълно споделяме:) Некой групи съвсем се самозабравиха и се обявиха едва ли не за богове. Един учен в Бан ще взима 300 лв мес заплата, а един тунеядец депутат 3000 лв плюс много допълнителни средства и бонуси. Нямаме нужда от нато и ес. Те имат нужда от нас, както и страните в ес и сев. хамер. за да им работим почти без пари...На всички е вече ясно, наблюдаваме го 20 год.
 

 


Гост

#421

2016-02-23 13:27

защото искам България да бъде свободна и да бъдем приятели с всички хора

Гост

#422

2016-02-24 05:10

За да тръгне БЪЛГАРИЯ напред и да заеме своето достойно място сред първите страни в света,където и е мястото .Иван Цветанов.

Гост

#423

2016-02-24 06:41

Смятам че България трябва да напусне ЕС и НАТО поради следните причини. 1. Със времето ЕС показа че е лицемерна организация със двойни стандарти общо казано бих могъл да ви говора часове но това е основно обощаващо. Очитавасе да налага безпардонно върху по малките държави свойта диктатура . Допуска и лансира Американски интереси от всякакво естество на територията на България и други по малки като България. Опитва се да претопи и итрие българското население и самосъзнание. Което застрашава нащи оцеляване. А българите работещи в чужбина са най унижавани най орязвани и е пълна лъжа факта че Са най големите ползватели на социялни услуги в ЕС. Пълна лъжа Мисулманските общности са номер едно ползватели. Плус Африканците. 2. Защо искам да напуснем НАТО .Защото с времето доказа че е организация създаваща измислени врагове заплахи целящи оправдаване на нейното съществуване. Със времето доказа че С действията си Разрушиха няколко държави . Цветуща държава С разтяща икономика Либия, Допуснаха убийството му като куче на улицата без съд без присада . Смятам че орг.Като НАТО претендираща за авторитет и сигорност разпилагаща с средства и технологийй и армийй. Е недупостимо дупускането или устройването с тяхно действие или бездействие такива арабско мусулмански варварски разчиствания на сметки. 3. Смятам че и те са лицемери към България и други по малки страни и присъствоето им на маша земя ни превръща в обект на омраза и евентуално нападение при вузникнали воени комфликти. 4 .Доказа че не може да гарантира сигорноста на Европа и света . Пример: анексирането на Половината Кипър от Турция основен и най силен член на НАТО. - Косово квазидържава издържащасе от международни финасирания и Организирана престъпна дейност основно Наркотоци и оръжие. Използвасе като База на Америка на Балканите , е това е Косово. .5 .Най важна точка НАТО това е Америка . А Америка има неуредени сметки с половината свят мразена от половината свят. И използваща всички тия измислени организацийй НАТО ,ЕС и други за прокарване на свойте интереси и колониазиране на другите държави. Подкопава съсипва бавно и постепено икономиката им Армията им Промива съзнанието им с системни целенасочени инфомаций по ТВ ,Новинни и филми.Подържа и развива курупциони практики и насърчава такива след което провежда акцийй операций и разбирасе ги показва по медиййте . 6. И още една най важна точка на която ще се изразя по просто за по простата интелигенция в България е .: - Двама мъжаги който си мерят оная работа не добре ти да си бутаж задните части че ще те е .... И двамата. Мажагите са Русия и Америка и техните комфликти и саревнования са от преди стотици години .Мерят си го кой по големи и по яки бомби и оръжия има кой повече влияние има. Към собствените им амбицийй и интереси всеки се стреми да приобщи колкото се може повече привърженици (баламурници пионки) стрелят се бият се на чужда територийй и накрая сядат и си раделят що е останало..Е това е


Гост

#424

2016-02-25 19:36

ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ ИСКАМ ЛИ ЕС, ИСКАМ ЛИ НАТО! НЕ! НИКОГА НЕ СЪМ ИСКАЛ НИТО ЕС, НИТО НАТО! НИКОГА НЯМА ДА ПОИСКАМ ТЕЗИ СМЪРДЯЩИ И ОТВРАТИТЕЛНИ СЪЮЗИ НА ЗЛОТО, НА ГРАБИТЕЛСТВОТО И НА КОЛОНИАЛИЗМА!!! КАЗАХ!

Гост

#425

2016-02-27 07:05

НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАГУБЕНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ И ПРЕКРАТЯВАНЕ РАЗГРАБВАНЕТО НА СТРАНАТА !!!!!!!!!!!!!!!