Петиция за изграждане на мост за пешеходци (пасарел) между село Владая и гара Владая за безопасното пресичне на гражданите през Е79.

До: Район "Витоша" - инж. Теодор Петков, Агенция "Пътна инфраструктура" - Георги Терзийски, Транспортна комисия в Столичен общински съвет - г-н Карлос Контрера.

Искане от жителите на село Владая, село Мърчаево, село Рударци, село Драгичево, гр. Перник, както и от всички, които ползват железопътният транспорт по 5-та жп линия София – Кулата за изграждане на пасарел свързващ село Владая и гара Владая.

Въпреки наличната неавтоматична светофарна уредба за пешеходци, пресичането на пешеходци през международен път Е-79 е силно затруднено, поради масовото неспазване на предимство от страна на шофьорите, интензивното движение, както и движението с превишена скорост. Много често се създават предпоставки за пътно-транспортни произшествия. Нуждата от изграждане на пешеходен мост е жизненоважна!

Цветанка Здравкова - кмет на кметство село Владая    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Цветанка Здравкова - кмет на кметство село Владая да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.