Петиция за реформа или закриване на ДАБЧ

Държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) е без постоянен председател от 2013 година. Очакваме да бъде назовано името на новия шеф.

След така организираните и проведени "конкурсни изслушвания", за тези които ги следяха, а и за някои от участниците, е ясно, че номинираният няма да заеме тази позиция благодарение на своите достойнства, качества и предложения за реформи в агенцията. Ето защо инициираме петиция до премиера на Р.България. Моля подпишете тази петиция!

 

 

Уважаеми г-н Премиер,

Не ни е необходима Държавна агенция за българите в чужбина (ДАБЧ) в този неин вид!

Мнения на изтъкнати специалисти, личности и граждани и вижданията им каква да бъде агенцията ще намерите събрани на адрес:

http://www.eurochicago.com/2015/01/po-vaprosa-za-dabch/

Ако не може да направите реформа в ДАБЧ, така че да е полезна и на България, и на българите извън нея, то по-добре я закрийте!

 

 

 P.S.1. Петицията е за българите зад граница, но може да бъде подписана и от всеки, който има свой близък в чужбина. Остана ли някой незасегнат?

 P.S.2. Петицията бе пусната на 27.02.2015 г.,  но се оказаза, че търговете зад гърбовете на българските граждани продължават, председател не бе избран, което с още по-голяма сила потвърждава необходимостта от подписите ви.

 

.


Петър Стаматов (Чикаго)    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Петър Стаматов (Чикаго) да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook