Имаме един Освободител-Русия! България казва: Благодарим на Русия за свободата!

С подписването на тази петиция имаш шанс да отсрамиш името на България. Българският народ е горд и достоен, и няма да позволи да се пренаписва историята ни.

Ние имаме един освободител и това е Русия.

Не е Полша, нито Финландия, нито Румъния, Литва, Украйна или някой друг.

И ако представители на тези страни са се сражавали в името на нашето Освобождение, то са били част от редиците на руската армия.

"Много ме огорчи, че в официалната риторика на представителите на държавата, наравно с Русия същата роля се оказва, че са играли Полша, Литва, Финландия. Никаква политкоректност не може да оправдае лъжлива историческа интерпретация"- Негово Светейшество Патриарх Кирил Московски и всея Руси на тръгване от България.

Ние знаем и помним кой ни освободи, името на нашия освободител е едно- Русия, и ние ще го пазим с вечна признателност и дълбоко уважение.

ПОСЛАНИЕ KЪМ РУСКИЯ НАРОД

Братя!

Колкото и да се стараят всякави тъмни сили да ни отдалечат от вас,
няма да им се отдаде. Жива е нашата памет, живи са нашите общи корени и духовни ценностти, и любовта към братска Русия в сърцата на българския народ.

Винаги ще помним, че за свободата на отечеството ни е пролята руска кръв и благодарнocтта ни ще е вечна!

Дълбоко сме възмутени от нашите политици, кoгaто ви сочат за наши врагове, боли ни, когато оскверняват паметници на вашите деди и герои, и kогато се подклажда омраза между славянските народи.

Настоящето е сложно и объркано, но ние сме уверени, че ще намерим верния път. Защото вие, скъпи братя, сте нашият пример и не за първи път, сте нашата надежда!

Всички ние разбираме, че днес, мирът на Земята се крепи на Русия.

Ние, подписалите се под това писмо, сме против санкциите срещу вашата страна и подкрепяме избора на хората от Крим, че се завърнаха при майка Русия! Tова е позицията на oгромна част от българскoто общество.

Бог да бъде c нашите два народа в тежкитe настоящи и бъдещи изпитания!

С най- дълбоко уважение, oт българите, които ви обичат !

От членовете на групите : « България и Русия-  дружба от векове за векове », « Приятели на В. В. Путин в България, Европа и свeтa », "Движение на Русофили Петко Войвода", град Пловдив « Зa членство на България в Евразийския съюз », « Обичам Русия », «За присъeдиняване на България към Евразийския съюз и възстановяване на СССР », « Национално движение «Русофили » /oфициална/ », « Мразя Америка- обичам всичко против нея », « НАТО вън от България, не на войната с Русия ! », "България за мир"

Благодарности на Румяна Солакова от Пловдив за прекрсния кадър!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.