Имаме един Освободител-Русия! България казва: Благодарим на Русия за свободата!

С подписването на тази петиция имаш шанс да отсрамиш името на България. Българският народ е горд и достоен, и няма да позволи да се пренаписва историята ни.

Ние имаме един освободител и това е Русия.

Не е Полша, нито Финландия, нито Румъния, Литва, Украйна или някой друг.

И ако представители на тези страни са се сражавали в името на нашето Освобождение, то са били част от редиците на руската армия.


"Много ме огорчи, че в официалната риторика на представителите на държавата, наравно с Русия същата роля се оказва, че са играли Полша, Литва, Финландия. Никаква политкоректност не може да оправдае лъжлива историческа интерпретация"- Негово Светейшество Патриарх Кирил Московски и всея Руси на тръгване от България.

Ние знаем и помним кой ни освободи, името на нашия освободител е едно- Русия, и ние ще го пазим с вечна признателност и дълбоко уважение.

468.jpg

ПОСЛАНИЕ KЪМ РУСКИЯ НАРОД

 

Братя!

Колкото и да се стараят всякави тъмни сили да ни отдалечат от вас,  
няма да им се отдаде. Жива е нашата памет, живи са нашите общи корени и духовни ценностти, и любовта към братска Русия в сърцата на българския народ.

Винаги ще помним, че за свободата на отечеството ни е пролята руска кръв и благодарнocтта ни ще е вечна!

Дълбоко сме възмутени от нашите политици, кoгaто ви сочат за наши врагове, боли ни, когато оскверняват паметници на вашите деди и герои, и kогато се подклажда омраза между славянските народи.

Настоящето е сложно и объркано, но ние сме уверени, че ще намерим верния път. Защото вие, скъпи братя, сте нашият пример и не за първи път, сте нашата надежда!

Всички ние разбираме, че днес, мирът на Земята се крепи на Русия.

Ние, подписалите се под това писмо, сме против санкциите срещу вашата страна и подкрепяме избора на хората от Крим, че се завърнаха при майка Русия! Tова е позицията на oгромна част от българскoто общество.

Бог да бъде c нашите два народа в тежкитe настоящи и бъдещи изпитания!

 

С най- дълбоко уважение, oт българите, които ви обичат !

 

 

 

От членовете на групите : « България и Русия-  дружба от векове за векове », « Приятели на В. В. Путин в България, Европа и свeтa », "Движение на Русофили Петко Войвода", град Пловдив « Зa членство на България в Евразийския съюз », « Обичам Русия », «За присъeдиняване на България към Евразийския съюз и възстановяване на СССР », « Национално движение «Русофили » /oфициална/ », « Мразя Америка- обичам всичко против нея », « НАТО вън от България, не на войната с Русия ! », "България за мир"

 

Благодарности на Румяна Солакова от Пловдив за прекрсния кадър!