Отмяна на матурите в 10 клас през 2021

Скъпи съученици, родители и учители, молим да подкрепите нашата петиция, свързана с отмяна на матурите в 10ти клас през 2021 година. Пропуските на учебния материал са големи и не биха ни позволили желаното от нас представяне. Нека с Вашата подкрепа преодолеем трудностите, възникнали в тази ситуация, и да получим шанс да покажем знанията си в нормални учебни условия. Електронното обучение се доказа като неефективен заместител на обучението в клас и за нас общуването учител-ученик е незаменимо и най-ефективно средство за успешно учене. Желаем да споменем факта, че от първия локдаун до този момент сме прекарали 5 месеца в електронна среда, като част от материала бе претупан и няма как да бъде взет отново. В момента няма обоснован отговор защо тези изпити са задължителни за учениците, които искат да продължат образованието си в 11 и 12 клас, нито е утвърден материалът, който ще бъде включен на въпросните матури. Надяваме се, че молбата ни ще бъде удовлетворена!

Администраторският екип на групата Отменете матурите за 10ти клас!!!!    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Администраторският екип на групата Отменете матурите за 10ти клас!!!! да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.