Да отворим ГКПП "Ивайловград - Кипринос". Пунктът не работи от началото на т.нар. пандемия!

Свържете се с автора на петицията

НЕ позволяваме PR CO(R)VID КАМПАНИЯТА отново да затвори границата с Гърция

2022-08-01 12:47:41

zelensertifikat-mnenia.jpg

Почти две години Ивайловград беше със затворен ГКПП "Ивайловград - Гърция", като причината беше т.нар. КОРВИД пандемия. Пълни глупости на търкалета на жълти лалета. Поради една или друга причина... днес ГКПП-то работи, дори и без безсмислените тестове от PR кампанията!!!

Учудващо, колко е "УМЕН" този КОРВИД, нали?! Ура! Аплодисменти... уважаеми читатели!!! Лете отива на море, а есен-зимъска се завръща! Айде бе! Верно?!

Нека НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ повече това да се случва, защото ЗДРАВЕ СЕ НЕ ГРАДИ С ЛЕКАРСТВА, а с правилно хранене и спорт (фитнес), и възможно най-малко от неполезния стрес, който така хубаво го сеят из света. И, ако отново нещо подобно се случи... не мълчете! Не се страхувайте, а действайте! Не на ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ КОРВИД МЕРКИ!

ИНТЕРВЮТА ПО ТЕМАТА...

Но дали това, което тези медии пропагандират е самата истина?! Дали в това число влизат и редица други хора, които не са в редиците на големите медии. Дали към тях и в името на какво друго, освен за здравето на хората, влизат и имена като доцент д-р Мaнгъров – инфекционист и педиатър от Инфекциозна болница, така и доц. Петър Атанасов от „Пирогов“. Както и адвокат Пенев и Кристин Андерсън от Европейския парламент. Както и аз Мартин Гергов и много други известни и неизвестни лица! С маски, без маски, с парцалки, с каски, с една доза, втора и трета, бустерна доза! Затваряне, отваряне. А сега се готвят и за 4-та ваксина!?!

P.S. И, НЕ! Не съм антиваксър, нито пък съм на НЕКОЯ ПАРТИЯ... ТАЕН СЛУЖИТЕЛ... ако случайно някой реши да се произнесе по темата! Просто съм разумен човек, който цени здравето. Така, че както е рекъл Хипократ: "Нека храната бъде вашето лекарство".


Мартин Гергов

До Великден ГКПП "Ивайловград - Кипринос" има вероятност да отвори

2022-04-02 13:35:11

Привет на всички, които подкрепиха петицията "Да отворим ГКПП "Ивайловград - Кипринос".

Новините, които се случиха към днешна дата са следните:

1. Отговор от изпратения е-мейл до Канцеларията на Президента на РБългария, който беше приет с изходящ номер 94-00-344 и препратен за изпълнение към МВР - все още няма. P.S. След разговор по телефона с Костадин Костадинов от ПП "Възраждане" (никой друг на който писах не ми предостави номер за разговор) и запитване по темата с цел придвижване на въпроса по бързо и повдигането му в Народното Събрание, разбрах, че срокът за получаване на отговор е до 1 месец.

2. Преди 3 дни бях в Гърция и на Гръцката граница до Свиленград, попитах полицая дали знае нещо по темата за отварянето на ГКПП "Ивайловград - Кипринос". Отговорът му беше, че се носели слухове, че пунктът щял да отвори до 1 седмица.

Още по темата

По Здрави,

Мартин Гергов

www.MGergov.com


Мартин Гергов



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...