Петиция за скорошно отпадане на всички противоепидемични мерки и отмяна на извънредното положение

Свържете се с автора на петицията

Излизане от Световната Здравна Организация

2022-05-18 14:50:13

Всеки, който не желае България да подпише Глобално Пандемично Споразумение, което на практика дава на СЗО властта да се разпорежда и диктува медицинските мерки във всички свои страни членки на наднационално ниво, може да подкрепи ето тази подписка до края на май(т.е. до края на този месец):

Ето тук има повече и по-подробна информация, включително за местата за събиране на подписи по градове:

Дамян Братоев

Събуждане

2021-10-30 09:35:41

Вчера получих първото си писмо към акаунта си в този сайт и нормално то е за подкрепа на друга петиция. Прочетох я и въпреки че някой е бързал и изобилства от правописни грешки, има доста хляб в нея. Най-важното ѝ достойнство е, че предлага конкретни решения. Не съм достатъчно правно подкован и не съм тествал предложените решения, но си струва по-задълбочено да се проучат вариантите. В крайна сметка, така наречените "авторитети" в правната, политическата, здравната и всякаква друга сфера няма да сдадат властта си доброволно. Промяната трябва да дойде отдолу нагоре и е желателно да стане по възможно най-безкръвен начин. Ние носим отговорност за тоталитарната хватка, която се затяга над нас, с безропотното си подчинение. Когато никой не е съгласен да бъде роб, робовладелци просто няма как да съществуват.

Прилагам пълния текст на полученото от мен писмо:

Изтеглете пълният документ на Декларацията-обръщение към Суверена на България - Българския народ и ако говорите английски, книжлето на Етиен дьо Боет, който ни дава важен отговор за това, как безкръвно да се освободи човечеството от тирани.
(Ще намерите двата документа в началото на уебсайта по-горе.)
***
Жалвания и обжалвания пред когото и да било в системата на незаконно управление, означава само едно единствено нещо - Поклон пред тези, които са поставени да служат на Суверена.

Цялата власт произтича от и принадлежи единствено на Народа, дори и когато той е *гласувал за представители.
(* „гласуване", означава предаване властта на Суверена в ръцете на други.)

Защо властта произтича от Народа?
Защото той е Естествено същество, създадено по Божие подобие и като такова се подчинява единствено на Вселенски закони, т.е. на Създателя.

Кои са тези закони?
"Душа душа да не поробва - дух духа да не подвежда!"
"Не прави това, което не искаш да ти се направи!"
"Не натрапвай волята си на другите!"

Суверена не моли за нищо, а наказва, при нужда, тези, които е назначил да стопанисват имота му.

Какво означава "наказва"?
Това означава "Съд на Суререна, който става на открито в негово присъствие пред административните сгради на представителите му, строени с парите* на Суверена. Не в зали на затворени врати.
(* Представителите разполагат с парите на Суверена. Всичко, което се ползва от тях принадлежи на Суверена)

За какво е Съдът на Суверена?
За беззаконията от 1991 насам и лошо управление на имота му.

Какаво се цели?
Да излезе наяве всичко незаконно.
Да се върне обратно всичко, заграбено от Суверена на територията му.
Да се накажат виновниците според волята на Суверена.

Защо не бива да се предава властта в ръцете на други?
Защото тези другите с вземането на властта, започват да служат на трети, без знанието и съгласието на Суверена.

Ако не се гласува, кой ще ни управлява?
Защо някой трява да ви управлява?
Вие сте свободномислещи, със свободна воля дадена ви от Създателя.

Все пак, трябва да има някакво управление.
Да, казва се САМОУПРАВЛЕНИЕ, в което няма, нито представители, нито банки.
Всичко (освен природата), което съществува на тази планета е създадено от ръцете на Суверена и нищо от представителите му.

Всичко, което е създадено от природата му принадлежи безплатно, така както принадлежи на всички останали живи същества които я населяват.
***
Помнете!
Суверена не моли за нищо, още по-малко за това, което е негово по право. Едното от тях е Свобода, която му е дадена от Създателя при рождение, както и правото му на власт на тази земя.

Дамян Братоев

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.