Да спрем обезобразяването на Регионална художествена галерия "Борис Денев" - Велико Търново

Свържете се с автора на петицията

Актуална информация

2020-12-23 12:23:05

Здравейте,

Вчера а арх. Радомир Данков и адв. Сева Памукчиева проведохме среща с кемта на Велико Търново - Даниел Панов. На срещата представихме нашите предложения за променя на проекта. Можете да се запознаете по-подробно на посочения линк:

https://www.facebook.com/k.yankov.bg/videos/215648873466052 

Поздрави и светли празници,

Калоян Янков 


Калоян Янков

Дискусия за Галерията по Нова телевизия

2020-12-18 11:39:18

✅Днес в ефира на Нова телевизия отново имахме възможност да дискутираме бъдещето на Художествена галерия “Борис Денев” във Велико Търново.
https://www.vbox7.com/play:4d68cc5604&start=3

📌Окуражаващо е, че темата предизвиква все по-голям интерес от страна на хората в нашия град. Желанието ни е да помогнем да се съхрани автентичния облик на една значима за Велико Търново и културата сграда.
Според нас важна стъпка в правилната посока е, че вече имаме консенсус входната врата на галерията да остане в оригиналния си вид, вместо да бъде заменена с алуминиева, както се предвиждаше в проекта.

📌Оценяваме постъпките на общината към разрешаване на създалата се ситуация и имаме увереност, че се движим в правилната посока. Вярваме, че ще можем да успеем да постигнем съгласие и за запазването на дървената дограма, като тя бъде единствено реновирана и уплътнена.

💚Най-значимата последица от това начинание е, че се запалва искрата на общото ни гражданско усилие, благодарение на което съхраняваме облика на града, който толкова много обичаме.


Калоян Янков

Дискусия за Галерията по БНТ.

2020-12-18 11:37:53

📌Днес в предаването “България в 60 минути” по Българска национална телевизия. БНТ дискусията за Художествена галерия “Борис Денев” продължава. Живото излъчване ще започне около 17:00 часа. В разговора ще участват арх. Радомир Данков, адв. Сева Памукчиева и Елена Димитрова.


Калоян Янков

Дискусия: Ремонтът на градската галерия "Борис Денев" - гледните точки.

2020-12-14 14:41:11

Предвид значимостта на проблема на 15.12 (вторник) от 18:00 ч. ще се проведе дискусия относно ремонта на Художествена галерия "Борис Денев" във Велико Търново. В нея ще вземат участие арх. Анета Василева, г-жа Валерия-Тереза Дончева, арх. Драгомир Йосифов, арх. Радомир Данков и адв. Калоян Янков, а модератор ще бъде Мартин Заимов.



Призовавам всеки, който е заинтересуван как ще се разходят средствата за Регионална художествена галерия "Борис Денев" и с какъв облик ще бъде оставена тя, да следи дискусията на страницата ми.

Задавайте ни въпроси като коментар под живото излъчване.

Линк към събитиетоhttps://fb.me/e/10xbnnfpN



Дата: 15.12.2020 година /вторник/

Facebook страница: Калоян Янков - Kaloyan Yankov

Час: 18:00 часа


Калоян Янков



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...