Молба да бъдат предложени законни варианти за практикуване на индивидуален спорт и регулирано индивидуално придвижване в природни и национални паркове по време на ИП.

Свържете се с автора на петицията

Благодарност за Успешното разпространение на петицията

2020-04-08 19:14:10

Скъпи съграждани, 

Благодаря ви, че подкрепихте тази петиция.

За 48 часа петицията беше споделена над 7,6 хиляди пъти и въпреки, че не всеки се съгласи да предостави личните си FaceBook данни на платформата peticiq.com, за да я подпише, тя бе подписана от 3252- ма души от цяла България, без да бъде заплащано за разпространението и. Вероятно органичното и бързо разпространение провокира отговор по темата от премиера на република България и кмета на Софийска община, което доказа, че когато има единна гражданска позиция по даден въпрос и тя е изразена по мирен път, гласът на гражданите се чува, и провокира положителни действия. Във връзка с Извънредното положение и предвид, че в момента в България има много по-належащи проблеми, мисля, че е редно да приемем отговора на правителството и търпеливо да изчакаме тяхното решение за оптимизиране на достъпа до паркове и планини по време на Извънредното положение, за след Великденските Празници.

До тогава, нека спазваме нужните изисквания на Оперативния Щаб.

Благодаря ви!

Бъдете здрави!


Гражданите



Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...