Подписка за изграждане на парк "Лозенец" в район Лозенец, София

Свържете се с автора на петицията

Подписката е внесена в деловодството на район Лозенец

2019-11-11 10:40:15

Здравейте, 

Само за седмица над 600 човека се включиха в подписката за изграждане на парк "Лозенец" между кварталите Кръстова Вада Изток и Витоша ВЕЦ Симеоново. Освен ангажимент за ясен план от общината за изграждане на този парк, изискваме и информация относно издадени строителните разрешения за частни парцели, които попадат в определената за парк територия. 

Днес подписката бе внесена в деловодството на район Лозенец, с входящ номер РЛЦ19-ГР94-1966 разпечатана на хартиен носител в 38 страници. Подписана е от 602 човека, като от много от Вас са оставили и полезни коментари, които се надяваме администрацията да прочете. 

Днес се опитахме и да входираме подписката директно до Кмета на Столична община през електронната страница на контактия център (call.sofia.bg), но на няколко пъти системата даде грешка. Тези опити ще продължат и в следващите дни. Ще запознаем с нея избраните общински съветници от различни политически партии, както и независимият Борис Бонев. Някои от тях вече са изразили загриженост за проблемите на най-южните квартали на район Лозенец. 

Надяваме се усилията на всички нас да дадат положителен резултат и още от следващата година да започнем да живеем в една по-добра градска среда. 

С пожелания за успешна седмица! 


Петър ПанайотовСподелете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

  • Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...