ПЕТИЦИЯ ЗА СВАЛЯНЕ НА ДДС ДО 5% ЗА ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЗА СРОК ОТ 24 МЕСЕЦА СЛЕД ОТВАРЯНЕТО ИМ!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СПРАТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ГЛУХИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НАШИЯ БРАНШ! ТЕ НЕ САМО, ЧЕ НЕ НИ ЧУВАТ, А И СМЯТАТ ЧЕ СМЕ НЕНУЖНИ И МАЛОВАЖНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО! ЕЖЕДНЕВНИТЕ ОБИДИ И УНИЖЕНИЯ, СВЪРЗАНИ С ПРОДАЖБИ НА ЛАНЦИ, РОЛС РОЙСИ, ТОВА ЧЕ СМЕ КРАДЦИ, ЧЕ СМЕ НАЙ-СИВИЯТ СЕКТОР В ИКОНОМИКАТА ПОКАЗВАТ НЕ САМО НАГЛАСАТА, АМИ И РЕШИТЕЛНОСТТА НА ВЛАСТТА ДА НИ ЗАЧЕРКНЕ КАТО БРАНШ! НАПИСАХМЕ ПИСМА И ПРОТЕСТНИ НОТИ, ЛИДЕРИТЕ НА БРАНША ДАДОХА БЕЗБРОЙ ИНТЕРВЮТА, НО УВИ, РЕЗУЛТАТЪТ ВЕЧЕ МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА Е НУЛЕВ! НАПОМНЯМ ВИ И ЗА ТВЪРДАТА И КАТЕГОРИЧНА ПОЗИЦИЯ НА МИНИСТЪР ГОРАНОВ: ДОКАТО АЗ СЪМ МИНИСТЪР ДДС НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА НИКОГО!!! ДА, ЕДНО Е ИСКАНЕТО, МАКАР ДА ИМАМЕ ОЩЕ 100 ТАКИВА, НО ВИДЯТ ЛИ , МАСОВОСТ ПО НЕГО, БЪДЕТЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ЩЕ СКЛОНЯТ И ЗА ОСТАНАЛОТО! НЕКА С ПОДПИСВАНЕТО НА ТАЗИ ПЕТИЦИЯ, С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО, НО НАЙ-ВАЖНО ЗА НАС ИСКАНЕ, ДА СЕ ПРЕБРОИМ. ДА ДОКАЖЕМ СТАТИСТИКАТА, КОЯТО МНОГОКРАТНО ИМ ПОВТОРИХМЕ В ПИСМА, НОТИ И ИНТЕРВЮТА. ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ НАИСТИНА СМЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, И Е ВРЕМЕ ДА НИ ЧУЯТ!!!! 

ПОДПИШЕТЕ СЕ! ОТНЕМА 3 МИНУТИ! ЗАЯВЕТЕ, ЧЕ СТЕ ЖИВИ И ИМАТЕ ПРАВО НА ГЛАС ЗА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ И КОИ СМЕ! 

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Лъчезар Захариев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...