За запазване на ЕГ "Васил Карагьозов"

Петиция за запазване на ЕГ "Васил Карагьозов " - единствената в област Ямбол -  и откриването на трета паралелка в допълнение към сегашните две.

Община Ямбол обмисля варианта да слее гимназията с намиращото се в съседната сграда начално училище Проф. Нойков и да създаде така едно средно общообразователно училище. С това решение де факто гимназията ще бъде закрита и ще престане да съществува.

На заседание на Обществения съвет към Езикова гимназия на 30.01.2024 изпълняващата длъжността директор съобщи, че това предложение и е било отправено от представители на Община Ямбол в лицето на г-н Антон Шиков и г-н Енчо Керязов. Самият г-н Енчо Керязов потвърди в отговор на частно запитване на 31.01.2024, че се обмисля точно такъв вариант. Решение все още не е взето. И именно сега е моментът да се даде гласност и да се поиска мнението на обществеността. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Теодора Тодорова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...