Петиция за откриване на директна авиолиния между Люксембург и България

С тази петиция целим да демонстрираме желанието си за откриване на директна, целогодишна авиолиния между Люксембург и България. Понастоящем в Люксембург и околността живеят няколко хиляди български граждани, за които липсата на такава линия представлява огромно неудобство.  

Моля да се запишете в петицията, ако желаете такава авиолиния да бъде открита! Ако желаете, можете и да запишете като коментар, вашите отговори на следните въпроси:

1. Колко често пътувате със самолет между Люксембург и България?

2. Бихте ли пътували по-често, ако бъде открита такава авиолиния? Ако да, колко често?

Събраните подписи и информация ще помогнат за ясното заявяване на интерес пред съответните авиокомпании/летища, които биха могли да осъществят този проект, така и пред българския парламент, от който бихме могли да поискаме субсидиране на авиолинията.

!! ВАЖНО !! - След като попълните и изпратите петицията ще получите линк на подадения от вас имейл адрес, през който да потвърдите подписа си. Само потвърдените по този начин петиции са валидни!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Станислав Ангелов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...