За въвеждането на застраховка на колата според възрастта и нарушенията на пътя на водача на МПС (по подобие на САЩ)

Нарушенията на пътя, несъобразено високата скорост, наглото и агресивно шофиране, убийствата на млади и невинни хора, на възрастни, които ги е страх да пресичат, на деца!!! Това трябва и може да спре! Очевидно камери и полиция не са достатъчни, нито глобите. Време е да приемем американския модел, който работи безотказно. Застраховката на колата се определя не според колата, а според шофьора. Шофьорите без опит и с малък стаж с висока застраховка, опитни и добри шофьори без нарушения - с ниски. С всяко деяние и нарушение и наглост, се увеличава размера на застраховката. Българинът очевидно разбира и почва да спазва правила само като го удари по джоба и то стабилно! 
Моля, нека подкрепим нарушенията и безумията по пътищата да спрат!!! Да запазим бъдещи животи, които иначе най - вероятно ще бъдат премазани! Да направим нещо в името на хилядите невинни жертви на пияни, дрогирани и състезатели без здрав разум! Аз имам три деца, с които се върнах в България, за да градим достоен живот! Моля ви, подпишете! 


Росица Иванова Кънчева    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Росица Иванова Кънчева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...