Петиция против решението на ОИК за отстраняване на ракитовския кмет Георги Холянов от длъжност

7df735b218038f08ac429fce41f002e31.jpg

На 21.11.2022г. по време на закрито заседание, общинската избирателна комисия взе решение за отстраняване на кмета Георги Холянов от длъжност. Това решение бе взето в следствие на сигнал подаден от Димитър Делиев, в който е изложено НЕВЯРНОТО твърдение, че кметът управлява като едноличен собственик търговските дружества „Цвета къмпани", „Кос Хол 1" и „Кос Хол 2".

Решения, взети на базата на клевети, следва да бъдат обжалвани и да получат необходимия обществен отзвук. Призовавам всички граждани на община Ракитово, които осъждат жестоко неортодоксалния начин по който се потъпква името на г-н Холянов, да застанат зад него чрез добавяне на подпис в тази петиция.

С подписването си упълномощавам Даниела Хамарилова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.