Против гаврата кремълският агент Копейкин да е председател на парламентарната комисия за българите в чужбина

Konstantin Mishev:

Българи и българки, които живеете в Европейския съюз, в Щвейцария, Обединеното Кралство, в Съединените щати, Канада или Австралия.
 
Защо мълчите? За председател на Комисията за българите в чужбина в парламента беше избран Костадин Костадинов с прякор Копейкин.
 
Наистина защо мълчите? Това е подигравка с всички нас. И виновни са партиите в парламента, които избраха Копейкин. Не е виновен само Копейкин. Той яде зелника, но други му го дават този зелник.
 
Ако и сега няма протестни декларации от българските общности в чужбина... значи наистина сме мърша.
 
 
 

Аз, допуподписаният български гражданин, съм против назначаването на дясната ръка на Митрофанова и проводник на кремълски интереси в България - Костя Копейкин да бъде назначен за председател на парламентарната комисия за българите в чужбина.

kopejkin.png

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Emil Rusanov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...