НАПУСКАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС!

Като гражданин на Република Бъгария на основание чл. 4, чл. 45, чл. 85 от КРБ а също и на основание чл. 50 от ДФЕС, изявявам своето желание за оттгляне и нотификация на подписа на Република България към Европейския съвет. Позволявам данните ми да бъдат използвани за стартиране на процедура по чл. 50 от ДФЕС, както и стартиране на процедура за РЕФЕРЕНДУМ за излизане на Република България от  Европейския съюз.FB_IMG_1658155553207.jpg

Паралелно Правителство на Република България    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Паралелно Правителство на Република България да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.