Обществен призив за реновиране на откритото волейболно игрище в с. Братя Даскалови

43093350-8E1B-4657-AD58-147A785D4983.jpegОт години насам волейболното игрище в с. Братя Даскалови, Община Братя Даскалови, Старозагорска област е в окаяно състояние. В миналото там се играеше почти денонощно и отбори в различни възрастови категории носеха слава и медали за общината.

Ние сме инициативна група от живущи в селото и сме се заели да възродим мястото, да го реновираме и да дадем възможност на децата ни и на всички желаещи в района да се занимават с един от най-вълнуващите и смислени колективни спортове – волейболът.

Подготвяме писмо до Българска федерация по волейбол, което сме приложили по-долу, и сме твърдо решени независимо дали срещнем подкрепа официална подкрепа от федерацията да продължим и да реализираме идеята дори и с наши средства.

Ако искате да ни подкрепите, запишете се в подписката, споделете я, поканете и други, помогнете ни да стигнем до повече хора.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Владимир Николаев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )