Обществен призив за реновиране на откритото волейболно игрище в с. Братя Даскалови

43093350-8E1B-4657-AD58-147A785D4983.jpegОт години насам волейболното игрище в с. Братя Даскалови, Община Братя Даскалови, Старозагорска област е в окаяно състояние. В миналото там се играеше почти денонощно и отбори в различни възрастови категории носеха слава и медали за общината.

Ние сме инициативна група от живущи в селото и сме се заели да възродим мястото, да го реновираме и да дадем възможност на децата ни и на всички желаещи в района да се занимават с един от най-вълнуващите и смислени колективни спортове – волейболът.

Подготвяме писмо до Българска федерация по волейбол, което сме приложили по-долу, и сме твърдо решени независимо дали срещнем подкрепа официална подкрепа от федерацията да продължим и да реализираме идеята дори и с наши средства.

Ако искате да ни подкрепите, запишете се в подписката, споделете я, поканете и други, помогнете ни да стигнем до повече хора.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Владимир Николаев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...